Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Dudukuş

İspinoz Üye
5 gece 6 gün evden uzak kalmak zorundayım. Aslında kuşumu yanıma götürürüm hep ama 10 saatlik bir yola gideceğim ve o kadar süre kuşum yola dayanamayabilir diye korktum. Kuşumu bırakacağım babaannem var ama temizlik hastası olduğu için kabul etmiyor.

Kuşum evde kalsa dedem her gün veya 2 güne bir kuşumu kontrole gelse suyuna yemine baksa, yarım saat civarı uçursa kuşuma bir şey olur mu?

Kafesini izlediğim bir kamera aldım uzakta olduğum zamanlar oradan izliyorum ve sesleniyorum ses olsun diye. Sık sık seslensem, gece uyuması için korkmaması için de gece lambası yaksam 6-7 gün evde kalabilir mi?

Hastalanır mı kuşum veya yalnızlıktan strese girer mi günde yarım saat ilgiyle ve kameradan ses duymasıyla? Bilgisi olan tecrübesi olan yazarsa çok sevinirim.

İpek..s

Yönetici
Merhaba gerekli tüm koşullar sağlandığında 3 gün yanlız kalabilirler daha fazla gün için gözlem gerekiyor siz kamera ile bakıyor olacaksınız 3. Den sonra dedeniz yem ve su tazelemek için gidebilir bence sorun olmaz ben 3 gün boyunca kimse bakmadan çok bıraktım hiç bir sorun yaşamadım

Dudukuş

İspinoz Üye
Merhaba gerekli tüm koşullar sağlandığında 3 gün yanlız kalabilirler daha fazla gün için gözlem gerekiyor siz kamera ile bakıyor olacaksınız 3. Den sonra dedeniz yem ve su tazelemek için gidebilir bence sorun olmaz ben 3 gün boyunca kimse bakmadan çok bıraktım hiç bir sorun yaşamadım
Peki yalnız kaldığı için sıkılmasın diye kameradan seslensem konuşsam şarkı falan açsam yalnızlığını giderir mi sadece ses olduğunda yoksa insan falan görmediği işin geçmez mi