Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru 25 Günlük Yavrum

Ramazan Çetin

Forpus Üye
25
Selamın Aleyküm arkadaşlar ben yavru bi kuş sahiplendim. Yavru 25 günlük felan normalde şırınga ile besliyorum fakat kabuksuz yem koydum onu yemeye başladı su içtiğine hiç rastlamadım napiyim bilginiz varmı. Bu arada nevzat yine menfaate devam😂

Ramazan Çetin

Forpus Üye
25
Ramazan Çetin Ramazan Çetin, Hocam bir resmini atarmısınız. Aspur ve dal darı koyun takip edin yine şırınga ile besleyin derim daha iyi olur 🙂👍🏻
Aspur vermiyorum şuan ama dal darı veriyorum. Ufak ufak tırtıklıyo ama kabuksuz yemi çok sevdi. Kabuksuz yemi yiyince de şırınga ile mama almak istemiyo ki alıcak yeri de kalmıyor o yüzden su tutuyorum içmiyor bende yemi azalttım mama da veriyorum ama benden kaçmaya başladı istemiyor çünkü yarın elime gelmez diye korkuyorum. Bi önceki sorumu gördünüzmü Nevzat dan bahsettim bir türlü ele gelmiyor sürekli ürkek bilginize dayanarak bi çözüm önerisi verirseniz sevinirim nevzat içinde

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240927_135951_Gallery.jpg
    Screenshot_20240927_135951_Gallery.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 7

Selçuk YÜKSEL

Forpus Üye
52
Ben olsam mama vermeyi keser, eğer vakit varsa saatte bir gagasını suya değdirir su içmesini sağlamaya çalışırdım. Eğer suyu içmezse 6 saatte bir 2 cc su verirdim şırıngayla. Çok daha çabuk yeme ve suya alışacaktır bu şekilde.