Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Acil Bakar Mısınız Gagasının Altında Böyle Bir Şey Var

havinn_bdk

Forpus Üye
IMG_20231027_193228.jpg

Soru Acil Bakar Mısınız Gagasının Altında Böyle Bir Şey Var

Yani çok zararı olmaz. Kesin mantar demedim yazdım olabilecekleri vb siz dediklerimi uygulayın.Vitamin eksik etmeyin .

Ronay

Yönetici
Hayır çok ciddi ölümcül değil o bölge terramycin krem alıp sürün çok az tüylere çok bulaştırmadan. Kaşınma var ise de dış parazit yapın. B vitamini desteği yaparsanız çıkabilir tekrar tüyler.

Bu tüy dökülmeleri; stres, mantar, akarlardan veya vitamin eksiklerinden yapabilir.
Not: o bölgeler biraz seyrektir tüy konusunda.

havinn_bdk

Forpus Üye
Hayır çok ciddi ölümcül değil o bölge terramycin krem alıp sürün çok az tüylere çok bulaştırmadan. Kaşınma var ise de dış parazit yapın. B vitamini desteği yaparsanız çıkabilir tekrar tüyler.

Bu tüy dökülmeleri; stres, mantar, akarlardan veya vitamin eksiklerinden yapabilir.
Tamamdır çok teşekkür ederimmm

havinn_bdk

Forpus Üye
Tamamdır çok teşekkür ederi

Not: o bölgeler biraz seyrektir tüy konusunda.
Mantar falan dediniz ya ben onu karnından öpüyordum bir zararı yoktur umarım off

Ronay

Yönetici
Yani çok zararı olmaz. Kesin mantar demedim yazdım olabilecekleri vb siz dediklerimi uygulayın.Vitamin eksik etmeyin .

Çözüm