Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Acil Yardim

selcukterkos

İspinoz Üye
Merhaba arkadaslar gecen hafta ishalle basladi ishali duzelttim simdi bu gun itibariyle nobet gecieiyor çığlik atiyor sag sola vuruyor bu yaklasik 15 saniye suruyor bu neden oldu simdi kafeste kendini sag sola vuruyor yardimci olurmusunuz yaklasik yaşı 10 sultan papagani

Süleyman E.

Yönetici
Merhaba arkadaslar gecen hafta ishalle basladi ishali duzelttim simdi bu gun itibariyle nobet gecieiyor çığlik atiyor sag sola vuruyor bu yaklasik 15 saniye suruyor bu neden oldu simdi kafeste kendini sag sola vuruyor yardimci olurmusunuz yaklasik yaşı 10 sultan papagani
Geçmiş olsun muhtemelen salmonella yada ecoli ateş nöbeti tutuyor olabilir güncel resim dışkı resmi yüklermisiniz

selcukterkos

İspinoz Üye
Geçmiş olsun muhtemelen salmonella yada ecoli ateş nöbeti tutuyor olabilir güncel resim dışkı resmi yüklermisiniz
IMG_20250614_012705_814.jpg

selcukterkos

İspinoz Üye
Başladik cok şukür nobetler bitti gibi cok cok azaldi ilaca baslandi epilepsi ilaci keppra + gerwit cok sukur suan rahatladi iyi uyku cekiyor elle beslemeye devam verselaga a21 besleme mamasi yiyor