Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Anne Yavruyu Yuvaliktan Çıkarmaya Çalışıyor

Can123

İspinoz Üye
Selamün aleyküm 4 Yavru muhabbet kuşum var en büyüğü hemen hemen 1 aylık ve az önce baktığım zaman annesi onu yuvaliktan kafese doğru itekleyerek çıkarmaya çalışıyordu daha yeme düşmemiş ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Süleyman E.

Yönetici
C Can123, Her hangi bir stres olmaz. Diğer seçenek en büyük yavrunun kanat altı tüylerine bakın tamamlanmış ise alabilirsiniz dal darı aspur normal yem ile başka kafeste alışır yem yemeye

İpek..s

Yönetici
En büyüğü 1 aylık ise çoktan yeme düşmüş olmalıydı ben olsam düşünmüştüm yumurta maması, kabuksuz Yulaf,aspur yuvalık tabanına koyun ve yavruları yuvalıktan çıkarın 25 günlük olan varsa onları da çıkarın
Babanın yem yediğini gören yavrular yeme düşecektir
Gözlem yapın yuvalığa girip çıkar yavru ama tembelliğe alışıyorlar ben 25 günlük olduklarında günün belli saatlerinde kafes tabanında bırakıyordum