Muhabebt kuşumun ayağın altında bu şekilde bir yara var ayağını basıyor dokunduğumda ses çıkarmıyor iki ayağınin altında da aynı şekilde var
🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Tedbir amaçlı ayak altına vazelin ya da terramicin surebilirsin 2-3 günKullanmayı düşündüm de kullanmıyorum tüm tünekler ahşap ama oyuncaklarıyla oynamak için kafes tabanında duruyor
Az miktarda iyice yedir kalıntı kalmasın bir sorun olmaz. Akşam kuş yatisa geçeceği zaman yaparsan daha garanti olur. Kulak pamuğu ile surebilirsinYalarsa sıkıntı olmaz mi
Sürmezsem şu durumda sıkıntı olmaz değil mi ben yanında bulunmayacağım başkası bakacakAz miktarda iyice yedir kalıntı kalmasın bir sorun olmaz. Akşam kuş yatisa geçeceği zaman yaparsan daha garanti olur. Kulak pamuğu ile surebilirsin
Gözlemleyin. Şuan için bir sorun olmaz gibi duruyorSürmezsem şu durumda sıkıntı olmaz değil mi ben yanında bulunmayacağım başkası bakacak
Terramycin sürebilirsinizTedbir amaçlı ayak altına vazelin ya da terramicin surebilirsin 2-3 gün
OlurTatlı badem yağı sürsem faydası olur mu ?
https://hizliresim.com/gre26ga dışkı şu an bu var yarın daha fazla atacağımiki ayakta birden yara olması yolunda gitmeyen birşeyler olduğuna işarettir. Kuşun kara ciğerinde sorun olabilir, böbrekte sorun olabilir, bakteriel bir hastalıktan da olabilir. Peçete üzerine yaptığı 4-5 dışkıyı paylaşır mısınız.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.