Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Baharatlı Yeşillikler

ykk.174

Mubiş Üye
Muhabbet kuşum sumaklı ve tuzlu yeşillikten yemiş biraz zehirleme tarzında bir durum olur mu

limonfıstık

Mubiş Üye
Isırgan oyu çayı vermenizi tavsiye ederim daha önce denedim 🙂

Kanaryaci

Forpus Üye
Isırgan oyu çayı vermenizi tavsiye ederim daha önce denedim 🙂
O aklımda bizim toptancı unutmuş getirmeyi
Hindistan cevizi yağıda baya iyi tavsiye ederim. Candida yendi kuşta sinir ediyor it suyu kokluyo yalıyo temizse vitamin yoksa içiyor. Nezle grip tarzı bişey var. Sünizit boşaltıyor. Kanaryada öyle oldu. Sonra düzeldi. C vitamini veriyorum. Bytril, tylosin, türü biçok ilacim var. Tartıyorum günlük takip ediyorum. Yemesi içmesi kakası iyi düzelecek. 250 yakın kanarya var tek kuş ilgileniyorum çok nazli ya

limonfıstık

Mubiş Üye
O aklımda bizim toptancı unutmuş getirmeyi
Hindistan cevizi yağıda baya iyi tavsiye ederim. Candida yendi kuşta sinir ediyor it suyu kokluyo yalıyo temizse vitamin yoksa içiyor. Nezle grip tarzı bişey var. Sünizit boşaltıyor. Kanaryada öyle oldu. Sonra düzeldi. C vitamini veriyorum. Bytril, tylosin, türü biçok ilacim var. Tartıyorum günlük takip ediyorum. Yemesi içmesi kakası iyi düzelecek. 250 yakın kanarya var tek kuş ilgileniyorum çok nazli ya
Eğer nezle gripse kekik çayı iyi gelir tavsiye ederim

limonfıstık

Mubiş Üye
Mama içine zencefil kekik zerzacal ve hindistan cevizi yağı atıyorum. 😀 harbi candidada baya etkili son semtom olarak nezle grip oluyor sinüzit boşaltıyorlar. 5 10 güne zımba şuan grip gibi candida iyileşme sentomu gibi takip ediyorum. 51 gr sabit devam ediyor.
Özellikle kekik yağı yemine de damlatilabilir tedavi süresince iyi gelir 🙂 Maşallah 🥰