Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Bir Küçük Kutucuk Içi Dolu Tatlıcık 😅🤩

Süleyman E.

Yönetici
Bilmece başlıkta yazılı 😅 bilin bakalım nedir bu tatlıcıklar 🙄😁

MaşâAllah canlara 😊 annemiz havalandırmayı genişletmiş 😁
Screenshot_20240424_131355_Gallery.jpg

Screenshot_20240424_131459_Gallery.jpg

Eyvah yakalandık 😅
Screenshot_20240424_131435_Gallery.jpg

İpek..s

Yönetici
Maşallah sübhanallah hocam 😍 çok güzeller ay i şehirde olsak benim oğlana sarı yüz tarçın kanatlı bir kız isterdim ☺️
Vasıflı kuşların bakışları ilk hobi zamanlarında cok sert gelirdi ama işin içine iyice girdikten sonra çok güzel geldi maşallah pek karizmatik bir minnak 😍

Son düzenleme:

Süleyman E.

Yönetici
İpek..s İpek..s, Sağolun teşekkür ederim hocam 🙂 aynen güzel olurdu bir güzel yavru ayarladık size 🤩 evet kesinlikle besleyerek yaşayarak insan daha da tecrübe sahibi oluyor. Bu sene bol bol kobalt mavi ve Tarçın Lila üretmek nasip oldu mübarek her yuvadan çıkıyor 😅🤲🏻

Ramiz

Tecrübeli Üye
Süleyman hocam kuşlarınızın maşallahı var.
Benim evde konuşan ele gelen tam oyuncu bir erkek (avatardaki) var bir buçuk yaşında yanına bir dişi aldım 4 ay önce, eş tuttular kaşıma kusma kur yapma hepsi var dişi kuşumuz çok uysal ancak erkek ayak atmıyor bir türlü (ayak atmayı bilmiyor) varmı bu işin çözümü :unsure:

Süleyman E.

Yönetici
Ramiz Ramiz, Sağolun hocam teşekkür ederim 🙂 yuvalık takılı kalsın yerleri sabit olsun kafeste oyuncak vs varsa erkeğin ilgisini dağıtacak onların ortadan kalkması süreci hızlandıracaktır inşâAllah güzel yavrularını alırsınız 🤲🏻🙂 Dişi kuşun da görselleri görebilirmiyiz

Ramiz

Tecrübeli Üye
Ramiz Ramiz, Sağolun hocam teşekkür ederim 🙂 yuvalık takılı kalsın yerleri sabit olsun kafeste oyuncak vs varsa erkeğin ilgisini dağıtacak onların ortadan kalkması süreci hızlandıracaktır inşâAllah güzel yavrularını alırsınız 🤲🏻🙂 Dişi kuşun da görselleri görebilirmiyiz

Ekli dosyalar

• IMG_20231126_193353.jpg
    IMG_20231126_193353.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20231222_183120.jpg
    IMG_20231222_183120.jpg
    975.5 KB · Görüntüleme: 19