Merhabalar, BT amin Forte kullanıyorum ancak Med tollyamin Forte kullanmadım hiç, çok önerilen bir ürün olduğunu görüyorum. Bir fark var mı acaba?
🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Ben iki ürünüde kullandım kağıt üzerinde tollyamin daha dolu bir ürün ama bir fark göremedim. Kuş sayım az olduğu için mecbur bölünmüş alıyorum satıcının insafına kalıyoruz buda etki olabilir ama bir fark görmedim. En memnun kaldığım tüy vitamini mutavit oldu. Aynı zamanda multivitamin olarakta bunu kullanıyorum.Merhabalar, BT amin Forte kullanıyorum ancak Med tollyamin Forte kullanmadım hiç, çok önerilen bir ürün olduğunu görüyorum. Bir fark var mı acaba?
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için Benim de üç tane kuşum var üçü de aynı anda tüye girdiler BT amin Forte kullanıyorum ancak ne bileyim etkisiz gibi geliyor mutavit alayım onu deneyeyim o zamanBen iki ürünüde kullandım kağıt üzerinde tollyamin daha dolu bir ürün ama bir fark göremedim. Kuş sayım az olduğu için mecbur bölünmüş alıyorum satıcının insafına kalıyoruz buda etki olabilir ama bir fark görmedim. En memnun kaldığım tüy vitamini mutavit oldu. Aynı zamanda multivitamin olarakta bunu kullanıyorum.
Bence ikiside değil.Merhabalar, BT amin Forte kullanıyorum ancak Med tollyamin Forte kullanmadım hiç, çok önerilen bir ürün olduğunu görüyorum. Bir fark var mı acaba?
Kuşlarımıza o kadar özeniyoruz ki verdiklerimiz ile hasta ediyoruz. Vitaminlerin içindeki destroz üzüm şekeri candida besliyor.Arkadaşlar bu vitamin konuları tamamen sizin kuşları buna alıştırmanıza bağlı yıllardan beri sadece powermax multi vitamin kullanıyorum onuda ayda iki veya üç defa, ne kadar dışarıdan az katkı o kadar iyi tabi bu beslenme programı ile de ilgili
Ben yazın 4 saat kışın da 8 saat bırakıyorum maksimum malum havalar sıcakİki ürünüde kullandım birbirine yakın ürünler tolisan kağıt üzerinde biraz daha kapsamlı gibi dikkat etmeniz gereken sulukta fazla bırakmayın 5-6 saaten fazla kalmasın sulukta.
Benim avatardaki kuşta tüye girdi uzun süredir yem dışında bişey vermiyordum bir hafta önce yumurta maması verdim biraz fazla yedi 2 gün sonra direk tüye girdi b vitaminlerininde tarihi geçmiş atmıştım. Yulaf ve gervit ile destek vermeyi düşünüyorum.
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinMultivit,BT -amin Forte ve bid BT -amin Forte kullandım hepsi bana göre aynı bana göre Multiviti tercih ediyorum mama ya ilave ediyorum sulukta koku yapmaması için
Hocam benim kuşum kursak mantarı atlattı bir ay oluyor ustune dönemsel tüy dönemine girdi ben mantar olmadan önce mama, meyve ve sebze, versele laga loro parque ile besliyordum baska bir kuştan geçti maalesef, komşunun kuşu bizde kalmıştı mecburen. Denge kaybı olduğu için mecburen verdim, şimdi de tüyde biraz zor atlatıyor gibi ondan vereceğimArkadaşlar bu vitamin konuları tamamen sizin kuşları buna alıştırmanıza bağlı yıllardan beri sadece powermax multi vitamin kullanıyorum onuda ayda iki veya üç defa, ne kadar dışarıdan az katkı o kadar iyi tabi bu beslenme programı ile de ilgili
İçindekiler bayağı bayağı çok iyiymişBence ikiside değil.
Vitamin A 20.000.000 IU, Vitamin D3 5.000.000 IU, Vitamin E 10.000 mg, Vitamin K3 5.000 mg, Vitamin C 5.000 mg, Vitamin B1 1.250 mg, Vitamin B2 2.000 mg, Vitamin B5 3.500 mg, Vitamin B3 (Niasin) 10.000 mg, Vitamin B6 1.500 mg, L-Metiyonin 10.000 mg, L-Lizin 10.000 mg, Kolin Klorit 25.000 mg, Vitamin B7 (Biotin) 20 mg, Vitamin B12 25 mg, Vitamin B8 (inositol) 1.000 mg, Folik Asit 100 mg, L-Arginine 4.250 mg, L-Isoleucine 1.500 mg, L-Valine 1.500 mg, Glycine 4.500 mg, L-Theronine 4.500 mg, L-Tryptophan 2.500 mg, L-Proline 2.000 mg, L-Alanine 500 mg, L-Histidin 500 mg, L-Phenylalanine 500 mg, L-Metiyonin 10.000 mg, L-Lizin 20.000 mg, L-Leucine 250 mg, L-Glutamik Asit 500 mg, L-Aspartik Asit 1.500 mg, Glukoz 25.000 mg, Sitrik Asit 1.000 mg, Sodyum Selenit 500 mg, Çinko Klorür 1.000 mg, Potasyum Sorbat 1.000 mg
Vİt amino asit kralı yok üstüne
Geçen ay çocuklar şehir dışına çıktı 20-25 gün civarı evde benim dışımda kimse yoktu, gün içinde suluk değiştirme imkanı yok diye kuşlara su dışında ek birşey vermedim malum sabah işe gidiyorum akşama kadar inanın kuşlar bir güzelleşti neşesi dışkısı her açıdan farkı hissettim o yüzden bi hastalık vs olmadıkça extra bir şey vermeyeceğim bundan sonra 2 haftada bir probiyotik ve multivitamin verecemKuşlarımıza o kadar özeniyoruz ki verdiklerimiz ile hasta ediyoruz. Vitaminlerin içindeki destroz üzüm şekeri candida besliyor.
Doğrusu zaten bu olan. Biz ne yapıyoruz, veriyoruz veriyor kuştaki candida mayası çoğaltırıyoruz. Bende yok yok aklına gelecek herşeyim var. Ben ack veriyorum haftada 1 - 2 haftada 3 günde mamaya biotegra atarım.Geçen ay çocuklar şehir dışına çıktı 20-25 gün civarı evde benim dışımda kimse yoktu, gün içinde suluk değiştirme imkanı yok diye kuşlara su dışında ek birşey vermedim malum sabah işe gidiyorum akşama kadar inanın kuşlar bir güzelleşti neşesi dışkısı her açıdan farkı hissettim o yüzden bi hastalık vs olmadıkça extra bir şey vermeyeceğim bundan sonra 2 haftada bir probiyotik ve multivitamin verecem
O başka kuştan geçmemiştir. Kullandığım tüm herşey şeker içerikli olan candida uyandırmışın aynı şey bendede oldu c15 versele klasik ve vitamin kuşlarda kursak mantarı başladı.Hocam benim kuşum kursak mantarı atlattı bir ay oluyor ustune dönemsel tüy dönemine girdi ben mantar olmadan önce mama, meyve ve sebze, versele laga loro parque ile besliyordum baska bir kuştan geçti maalesef, komşunun kuşu bizde kalmıştı mecburen. Denge kaybı olduğu için mecburen verdim, şimdi de tüyde biraz zor atlatıyor gibi ondan vereceğim
Dİğer ürünlerden daha fazlası var. Lütfen o kadar para vermeyin orda çöp olan burda altın malesefİçindekiler bayağı bayağı çok iyiymiş
Hocam zaten kür dedikleri beşeri ilaç. Sağlıklı kuşa neden kür yapılır hala anlam veremiyorumRamiz, Kesinlikle öyle ne kadar çok katkı o kadar çok zarar ama ürün satıcıları yada üreticileri ne diyor vermezsen olmaz ömrünü azaltmış olursunuz diye bas bas bağırıyorlar gerek yok inanın. Geçen bir video sosyal medya platformunda bir üretici ve ürün satıcısı diyor ki elimde ki bu ürünü mutlaka kullanmanız lazım yavru dönemi öncesi ki yavru sayınız artsın sonra da ekleme yapıyor he hobiciyim bana iki üç yavru yeter diyorsanız kullanmayın diyor ve ekliyor benden almak zorunda değilsiniz güvenilir bir yerden de alırsınız diyor. İnanın 4 seneden beri sezon öncesi kür vs bu tarz kızıştırıcı ürün kullanmıyorum Geçen sezon 6 çift kuşu dönüşümlü üretim de kullandım 47 sağlıklı yavru aldım ve çok şükür başka hiç bir sıkıntılı yavru olmadı bir de iri ağır kuşlar elimde ki kuşlar yani diyeceğim tamamen mevzu kuşları düzgün sağlıklı bir şekilde sanal yapay katkılardan uzak tutarak devam etmek vesselam
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.