Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Bu Dışkılarda Tuhaflık Mı Var?

htchaticeonem9

Mubiş Üye

Ekli dosyalar

• 20240516_224157.jpg
    20240516_224157.jpg
    802.9 KB · Görüntüleme: 42

Ronay

Site Kurucusu
Dışkılarda kusma yok ise 3 günlük antimikrobiyal bir ilaç geçilebilir. Hafif enfeksiyon gözüküyor.

htchaticeonem9

Mubiş Üye
Merhaba, son 3 gündür dışkılar düzelmişti fakat yine böyle sarı sıvısı yoğun dışkılara rastladım. Acaba o tarafta dışkı birikimi olduğu için normal midir, yoksa gerçekten hastalık belirtisi mi? Yine probiyotik vereceğim fakat probiyotik tozlarında böyle bir siyahlaşma olmuş. Yine de vermeli miyim yoksa yeni bir probiyotik mi almalıyım?

Taha

Admin
Merhaba, son 3 gündür dışkılar düzelmişti fakat yine böyle sarı sıvısı yoğun dışkılara rastladım. Acaba o tarafta dışkı birikimi olduğu için normal midir, yoksa gerçekten hastalık belirtisi mi? Yine probiyotik vereceğim fakat probiyotik tozlarında böyle bir siyahlaşma olmuş. Yine de vermeli miyim yoksa yeni bir probiyotik mi almalıyım?

Probiyotik bozulmaya başlamış onu kullanmayın

htchaticeonem9

Mubiş Üye
Taha hocamın da dediği gibi Probiotik bozulmuş kuşların genel hal ve hareketlerin de sıkıntı yok ama dimi neşeleri vs yerin de mi
Evet genellikle neşeleri yerinde. Bazen böyle sarı lekeli dışkılara rastlıyorum. Son zamanlarda sıklaşınca merak ettim. Şimdilik düzelme görünüyor ama tedbiri elden bırakmayacağım.