🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Kuş kumu, kizistirirci yem, normal yem,daldari,Kuş kuvvetle muhtemel hasta daha detaylı bilgi verin. Beslenme diyetinizi yazın
Neden hastaki normalde iyi yem yiyo su iciyoKuş kuvvetle muhtemel hasta daha detaylı bilgi verin. Beslenme diyetinizi yazın
Sağlıklı bir kuş o hareketi yapmaz. Yapsa bile çok çok nadir yapar. Kuşun hasta olma ihtimali yüksek.Neden hastaki normalde iyi yem yiyo su iciyo
Ne yapmam lazım ozaman iyileşmesi içinSağlıklı bir kuş o hareketi yapmaz. Yapsa bile çok çok nadir yapar. Kuşun hasta olma ihtimali yüksek.
Beyaz bir zemin üzerine yeni yaptığı 4-5 dışkıyı paylaşın. Net olsun resimler. Ağzında koku var mı ? Boğazını telefon ışığıyla kontrol edin peynirimsi bir lezyon var mı bakın...Ne yapmam lazım ozaman iyileşmesi için
Kuşu tuttum baktım ağzı kokmuyor ama tam bogazina bakmadım ama bagonzinda bişey görmedim dışkısını atarım şimdiBeyaz bir zemin üzerine yeni yaptığı 4-5 dışkıyı paylaşın. Net olsun resimler. Ağzında koku var mı ? Boğazını telefon ışığıyla kontrol edin peynirimsi bir lezyon var mı bakın...
Ayrıca probiyotik ve multi vitamin edinin rutin olarak kullanmanız önemli. Ayrıca oilmix-s ürününü öneririm faydalı bir üründür.
Dışkı resmi ve sorularımı cevapladıktan sonra gerekirse ilaç öneririz.
Yine yapıyor harekti şimdiBeyaz bir zemin üzerine yeni yaptığı 4-5 dışkıyı paylaşın. Net olsun resimler. Ağzında koku var mı ? Boğazını telefon ışığıyla kontrol edin peynirimsi bir lezyon var mı bakın...
Ayrıca probiyotik ve multi vitamin edinin rutin olarak kullanmanız önemli. Ayrıca oilmix-s ürününü öneririm faydalı bir üründür.
Beyaz bir zemin üzerine yeni yaptığı 4-5 dışkıyı paylaşın. Net olsun resimler. Ağzında koku var mı ? Boğazını telefon ışığıyla kontrol edin peynirimsi bir lezyon var mı bakın...
Ne ilacıHasta olma ihtimali yüksek. Eğer veterinere götürme imkanınız varsa götürün. Yoksa ilaç öneririz
Multivitamin kullanıyorum haftada 1 kere veriyom. Bayadır yapiyo hareketiMerhabalar, bir dışkı fotosu atar mısınız? Ne zamandır böyle son zamanlarda yem dışı bir şey verdiniz mi? Vitamin vb kullanıyor musunuz ? Ne sıklıkla veriyorsunuz?
Ama tam onun dışkısımi emin değilimMerhabalar, bir dışkı fotosu atar mısınız? Ne zamandır böyle son zamanlarda yem dışı bir şey verdiniz mi? Vitamin vb kullanıyor musunuz ? Ne sıklıkla veriyorsunuz?
HayırPeki hırıltılı ses duyuyor musunuz?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.