Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Bu Vitamin Muhabbet Kuşu Için Tehlikeli Mi

Tayfun48

İspinoz Üye
Merhaba muhabbet kuşum 1 1.5 yaşında üşüttüğü için veterinere gittim ve antibüyotik verdi bi şırıngada suyuna 4 damla damlatmamı söyledi 1 hafta boyunca ve birde bi vitamin verdi aldım sonra petshopa gittim bir kaç bir şey almak için orada veterinerin söylediklerini söyledim gösterdim antibiyotiğin markasını bilmiyorum şırıngaya koydu ama vitaminin markası belli kutusu elimde ve kuşlar için tehlikeli olabileceğini dikkat etmemi söyledi kutuda muhabbet kuşu ve kanarya için 1 2 damla diyor kutusunun fotoğrafını koyuyorum daha kullanmadım bilen var mı bir sıkıntı olur mu alerji vs veya riskli mi kullanmalı mıyım sizce
1000079229.jpg
1000079231.jpg
1000079232.jpg

Süleyman E.

Admin
Hoş geldiniz geçmiş olsun öncelikle. Bu vitamini daha önce hiç kullanmadım size zararlı olduğunu kim söyledi acaba

Tayfun48

İspinoz Üye
Hoş geldiniz geçmiş olsun öncelikle. Bu vitamini daha önce hiç kullanmadım size zararlı olduğunu kim söyledi acaba
Bi petshoptaki abi tünek almaya gittim vardı ama doğal olan dal tünek alayım dedim sordum çok az dozunu kaçırırsan direkt ölür kuşlar dedi bi tık tırstım bende vermedim daha duruyo sulukta

Taha

Admin
Bi petshoptaki abi tünek almaya gittim vardı ama doğal olan dal tünek alayım dedim sordum çok az dozunu kaçırırsan direkt ölür kuşlar dedi bi tık tırstım bende vermedim daha duruyo sulukta
Merhaba markayı bende kullanmadım ama veteriner verdi ise etkili bir üründür. Gördüğüm kadarıyla tüm hayvan türleri için kullanılıyor. 1-2 damla olarak kullanmanızın bir zararı olmayacaktır. Doktor 4 damla demiş bir anda takviye olsun diye ama siz 1-2 damla kullanın içiniz rahat etsin

Tayfun48

İspinoz Üye
Merhaba markayı bende kullanmadım ama veteriner verdi ise etkili bir üründür. Gördüğüm kadarıyla tüm hayvan türleri için kullanılıyor. 1-2 damla olarak kullanmanızın bir zararı olmayacaktır. Doktor 4 damla demiş bir anda takviye olsun diye ama siz 1-2 damla kullanın içiniz rahat etsin
Yani antibiyotik tamamda vitamin için öyle söyleyince adam vermedim bir şey olursa diye korktum veteriner vitamin için enerji verir bağışıklığı güçlendirir dedi ama diğeri öyle diyince baya bi tırstım eğer bir şey olsa çok üzülürüm canlarım onlar benim

Tayfun48

İspinoz Üye
Baş
Kuşu aldığım petshop ile konuştum o da sıkıntı olmaz dedi ishal ilacı önerdi ishalde var kuşta aslında kullansam toparlayabilir

Taha

Admin
Baş

Kuşu aldığım petshop ile konuştum o da sıkıntı olmaz dedi ishal ilacı önerdi ishalde var kuşta aslında kullansam toparlayabilir
İlk olarak antibiyotik ve vitamini kullanın ishale bu hastalık sebep oluyor olabilir. Tedavi sonunda ishalde geçecektir. Dürüst petshopları ayrı tutmakla birlikte geneli ürün satmaya çalışıyor çok guvendiginiz birisi değilse fazla itibar etmeyin