Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Büyük Bir Kafeste Iki Erkek Bir Dişi Olur Mu?

htchaticeonem9

Mubiş Üye
İki erkek bir dişi kuşum var. Dişi kuşumla bir erkek kuşum beraber, diğer erkek kuşum tek. Toplam iki kafes var. Kafesler beklediğim gibi büyük gelmedi, küçükler. Acaba diyorum tek bir tane büyük kafes mi alıp üç kuşu birlikte mi koysam? Bir tane kafes gördüm pet shopta, çok çok büyüktü. Büyük papağan kafesiydi. Fiyatı 600 liraydı. Almakta çok tereddüt ettim ama iki kafese bakmak da zor oluyor. Tek büyük kafeste iki erkek bir dişi kuş olur mu?

Taha

Yönetici
İki erkek bir dişi kuşum var. Dişi kuşumla bir erkek kuşum beraber, diğer erkek kuşum tek. Toplam iki kafes var. Kafesler beklediğim gibi büyük gelmedi, küçükler. Acaba diyorum tek bir tane büyük kafes mi alıp üç kuşu birlikte mi koysam? Bir tane kafes gördüm pet shopta, çok çok büyüktü. Büyük papağan kafesiydi. Fiyatı 600 liraydı. Almakta çok tereddüt ettim ama iki kafese bakmak da zor oluyor. Tek büyük kafeste iki erkek bir dişi kuş olur mu?
Eğer ilerleyen zamanda yuvalık takarsanız kavgalar vs olacaktır muhtemelen 3 u aynı kafeste zor olabilir

htchaticeonem9

Mubiş Üye
Kafes düzeni bu şekilde oldu. Bir önerisi olan var mı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-01-31-01-38-58-938.jpeg
    Screenshot_2024-01-31-01-38-58-938.jpeg
    1.3 MB · Görüntüleme: 12