Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Çığlık Atması

Can123

İspinoz Üye
Selamün aleyküm hayırlı günler benim erkek Sultan papağanım genelde sabahları melodik şekilde çok güzel şarkı söylerdi. bu aralar sadece sürekli bağırıyor cik cik diye. tünekte sürekli sağa sola koşuşturuyor. Bazen Gecede yapıyor ama ışığı kapatığım zaman uyuyor yapmıyor.. neyden olduğunu bir türlü çözemedim. sanki bir sıkıntısı var gibi. acaba neyden dolayı. Eşide var her hangi bir hastalık belirtiside yok ne yapmam lazım sıkıntısı ne olabilir size zahmet yardımcı olursanız çok sevinirim ? Watch unnamed | Streamable

Taha

Admin
Selamün aleyküm hayırlı günler benim erkek Sultan papağanım genelde sabahları melodik şekilde çok güzel şarkı söylerdi. bu aralar sadece sürekli bağırıyor cik cik diye. tünekte sürekli sağa sola koşuşturuyor. Bazen Gecede yapıyor ama ışığı kapatığım zaman uyuyor yapmıyor.. neyden olduğunu bir türlü çözemedim. sanki bir sıkıntısı var gibi. acaba neyden dolayı. Eşide var her hangi bir hastalık belirtiside yok ne yapmam lazım sıkıntısı ne olabilir size zahmet yardımcı olursanız çok sevinirim ? Watch unnamed | Streamable
Merhaba aramıza hoşgeldiniz video görünmüyor bende

İpek..s

Moderator
Merhaba aksine bana keyifli gibi geldi
Sorun yok gibi dişiyi yuvaligi çağırıyor olabilir
Güncel dışkı resmini görebilir miyiz