Merhaba 7-8 aylık muhabbet kuşumda, cikleme gibi ses geliyor, ağzı kapalı vaziyyetteyken yapıyor, tesadüfen fark ettim sürekli yapmıyor yani ama ötüş gibi ses değil, yeni doğmuş civciv gibi cikleme sesi. Sorun ne olabilir?
🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Koku yok, dışkısı da böyle..Solunum yolunda bir sıkıntı var demekki. Dışkı resmi paylaşın ayrıca ağzında koku varmı bir kontrol edin.
Dışkısı kötü maalesef. İmkan varsa veterinere götürün antibiyotik başlamanız gerekecek. Mümkün değilse yazın bir ilaç öneririz.Koku yok, dışkısı da böyle..
Ne önerebilirsiniz,Dışkısı kötü maalesef. İmkan varsa veterinere götürün antibiyotik başlamanız gerekecek. Mümkün değilse yazın bir ilaç öneririz.
teşekkür ederim, bir de tünekte sabit durmuyor sürekli ayağnı kaldırıp koyuyor. Tahta tünek kullanıyorum parmak kalınlığındaDoksisilin etken maddeli bir ilaç olur. Mesela doksimix veya levadoks
Güvende hissetmiyor demekki biraz ilgiyi kesin ondan sakinleşsinteşekkür ederim, bir de tünekte sabit durmuyor sürekli ayağnı kaldırıp koyuyor. Tahta tünek kullanıyorum parmak kalınlığında
teşekkür ederim, bir de tünekte sabit durmuyor sürekli ayağnı kaldırıp koyuyor. Tahta tünek kullanıyorum parmak kalınlığında
Tamam öyle yapıp deneyeyim o zaman, çok teşekkürler yardımınız içinGüvende hissetmiyor demekki biraz ilgiyi kesin ondan sakinleşsin
Rica ederimTamam öyle yapıp deneyeyim o zaman, çok teşekkürler yardımınız için
https://streamable.com/2bw9oiMerhabalar, sesi yaparken sesli bir video ekler misiniz? Enfeksiyon gözükmüyor.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.