Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Cinsiyet Belirlemesi Yardım

SCORPION97

İspinoz Üye
Merhabalar
Dişi bir muhabbet kuşum var yanına bir erkek almak istedim ve bugün nasip oldu.
Fakat şöyle bir problem var cinsiyet belirleme konularını araştırdım cerelerine bakıyorum ikisininki de aynı görünüyor.
Resimleri yüklüyorum lütfen bana ikisinin de cinsiyetini söyleyebilecek biri var mı?
İkisinin de dişi olmasından şüpheleniyorum

Ekli dosyalar

• 20240508_154245.jpg
    20240508_154245.jpg
    424 KB · Görüntüleme: 32
  • 20240508_154531.jpg
    20240508_154531.jpg
    457 KB · Görüntüleme: 15

SCORPION97

İspinoz Üye
SCORPION97 SCORPION97, Merhaba hoş geldiniz maalesef iki kuşunuz da Dişi
Hızlı cevap için teşekkür ederim şğphelendiğim gibi çıktı.bugün hemen kuşu değiştirmeye gideceğim Süleyman bey,kuşçunun elinde bir kaç tane daha vardı onlara da bakarım.
Bir soru daha sorayım en kolay şekilde yavrunun erkek olduğunu nasıl anlarım?

Ronay

Site Kurucusu
Burun deliklerinin etrafına bakın koyu mavi ise bariz erkektir. Aşağıdaki linki inceleyin tıklayıp.

Taha

Admin
Resmini çekip buradan paylaşın isterseniz alırken müsait üstad erkek kuşları resimden tarif eder

Süleyman E.

Admin
SCORPION97 SCORPION97, Rica ederim ne demek her daim buradayız. Ronay hocamın da dediği gibi burun etrafı Mavi yada lila renginde ise erkektir. Buraya resim atarsınız yine bakarız

mustafakemal

Forpus Üye
Merhabalar
Dişi bir muhabbet kuşum var yanına bir erkek almak istedim ve bugün nasip oldu.
Fakat şöyle bir problem var cinsiyet belirleme konularını araştırdım cerelerine bakıyorum ikisininki de aynı görünüyor.
Resimleri yüklüyorum lütfen bana ikisinin de cinsiyetini söyleyebilecek biri var mı?
İkisinin de dişi olmasından şüpheleniyorum
ikiside dişi