Bir buçuk ay geçti eve getireli gaga renkleri değişti cinsiyetler nedir acaba birde mümkünse yaş tahmini nedir şimdiden teşekkür ederim
🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
ŞBir buçuk ay geçti eve getireli gaga renkleri değişti cinsiyetler nedir acaba birde mümkünse yaş tahmini nedir şimdiden teşekkür ederim
Ay ben şok dişi erkek almiştim ve ikisinde üç aylık falan demişlerdiCrncrn23, MaşâAllah iki kuşunuz da Dişi Klasik Mavi olan 5 ay civarı.2 tüyü başlamış diğeri sarı yüz Mavi spangle olan daha küçük
Şok üstüne şok yaşıyorum ikisinde dişi mi ve başım daha mi küçük yaİkisi de dişi. Maviş sanırım 5-6 aylık. Çünkü gözlerinde halka oluşmaya başlamış. Yetişkinliğe doğru gidiyor. Balım daha yavru ve 3 aylık civarı.
Vallahi şoklardayım dişi erkek olarak almiştim ve ayları eşitti sözde ((Katılıyorum hocama ikisi dişi, soldaki 4.5 aylık civarı diğeri 2-2.5 aylık civarı.
Evet. Bende de aynısı oldu merak etmeyin, kuşum Mavişi aldığımda erkek sanmıştım. Meğer o da diğer kuşum Menekşe gibi dişiymiş. Ben de şok olmuştum ama cere renkleri aynıydı zaten.Şok üstüne şok yaşıyorum ikisinde dişi mi ve başım daha mi küçük ya
Dişiler genelde daha az konuştuğu ve erkek kuşlar daha çok tercih edildiğinden pek ilgi görmüyor. Ondan dolayı bazı petshoplar dişileri erkek diye satabiliyor. Aynı durumu yaşadım merak etmeyinVallahi şoklardayım dişi erkek olarak almiştim ve ayları eşitti sözde ((
Bişey söyliyim mi Balım hafiften konuşuyor küçük olanı e şimdi ben napicam yumurta da vermicekler büyüyünce(Dişiler genelde daha az konuştuğu ve erkek kuşlar daha çok tercih edildiğinden pek ilgi görmüyor. Ondan dolayı bazı petshoplar dişileri erkek diye satabiliyor. Aynı durumu yaşadım merak etmeyin
İlk geldiğinde başımın çeresi lila renkliydi yaEvet. Bende de aynısı oldu merak etmeyin, kuşum Mavişi aldığımda erkek sanmıştım. Meğer o da diğer kuşum Menekşe gibi dişiymiş. Ben de şok olmuştum ama cere renkleri aynıydı zaten.
Aklınızda bulunsun:İlk geldiğinde başımın çeresi lila renkliydi ya
Kuşlarınız bence kesinlikle dişi.İlk geldiğinde başımın çeresi lila renkliydi ya
Büyüdükçe değişir diyorlardı belki Balım değişirAklınızda bulunsun:
Dişi: Yavruyken açık mavi veya beyaz, yetişkinlikte kahverengi;
Erkek: Yavruyken açık pembe ve mor, yetişkinlikte lacivert.
Crncrn23, MaşâAllah iki kuşunuz da Dişi Klasik Mavi olan 5 ay civarı.2 tüyü başlamış diğeri sarı yüz Mavi spangle olan daha küçük
Çok üzüldüm vala çok teşekkür ederim canımKuşlarınız bence kesinlikle dişi.
Hocam sarı kuş bir buçuk ayı geçti eve getireli gagası yavru gibi değildi suan 2.5 aylık olması zor değil mi aklım almiyoKatılıyorum hocama ikisi dişi, soldaki 4.5 aylık civarı diğeri 2-2.5 aylık civarı.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.