Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Cinsiyet Cinsiyet

Cinsiyet Belirleme.

Haticeaydsk

İspinoz Üye
Merhaba muhabbet kuşu sevenler 🥰 Bu benim evime gelen 2. Kaçak kuşum 🙈 Daha önceden sarı olan kuşumuz kaçak olarak gelmişti, şimdide bu yaramaz mavi kuş evimizin penceresine geldi 😅 ilk önce cinsiyet ve ırkını söyleyebilir misiniz bir de ikisini aynı kafes de bakmam mümkün olur mu 🙈 Şuan ayrı duruyorlar ama sarı kuşumuz sanki kendine eş arıyor birleşme durumları olur mu bilemedik yardımcı olursanız sevinirim 🥰🙈

Ekli dosyalar

• IMG_7530.jpeg
    IMG_7530.jpeg
    901.1 KB · Görüntüleme: 31
  • EF1A041A-6366-4113-B846-DD68A8A94060.jpeg
    EF1A041A-6366-4113-B846-DD68A8A94060.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 18

Ronay

Yönetici
Yeni gelen kuşunuz dişi, yetişkin yuva takın bekleyin. Maşallah. 🧿 ☺️

Haticeaydsk

İspinoz Üye
Yeni gelen kuşunuz dişi, yetişkin yuva takın bekleyin. Maşallah. 🧿 ☺️
Şuan çok şaşırdım çünkü ben erkek diye düşünmüştüm ısırması yok çok daha uysal ayrıca ikisi de ağızlarından yem kusuyorlar 😅🙈 Dedim heralde ikisi de erkek çok şaşkınım hemen yan yana koysam mı yoksa biraz ayrı zaman mı geçirseler mi çünkü sarı olan çok sıkıştırıyor 😅

Süleyman E.

Yönetici
Hoş geldiniz yeni gelen kuşun dışkısını kontrol edin 1 hafta karantinadan sonra Erkek kuşun yanına koyabilirsiniz Erkeğin kafesine yuva takın 1 hafta o şekilde kalsın daha iyi olur 👍🏻🙂

Taha

Yönetici
Merhabalar hocalarıma katılıyorum. Maşallah 🧿 çok güzel kuşlar şanslılarmış size denk gelmişler