Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Cinsiyeti Konusunda Herkes Farklı Bir Şeyler Diyor

ghost27

İspinoz Üye
merhaba bu kuşun cinsiyeti nedir. Yavru 1 2 aylık ceresi pembe ama biraz beyazlık da var arada kaldı herkes.
cere 1.jpg
cere 2.jpg
cere 3.jpg
cere 4.jpg
cinsiyet 3.jpg

Ronay

Yönetici
Merhabalar , daha ışıksız tama önden telefonu aşağı yukarıdan tutamadan 2 foto daha alsam olur mu?

ghost27

İspinoz Üye
merhaba hoşbulduk. erkek gibi ama ceresinde beyazlık varsa dişi dediler. yavruyken cerede beyazlık varsa kesin dişi diye bir şey yok değil mi?
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ronay

Yönetici
Hocam %100 konuşmak doğru olmaz çekinik mutasyonlarda özellikle pembe cere çok zorlaştırır. Ama kuş erkek cere 2 ay sonra tam pembeye oturur size attığım linkteki cerelere bakın. Ben de erkek diyorum. Ufak beyazlıklar olabilir cerenin delikleri net beyazlık var ise dişi, bu kuş erkek. 20 gün sonra bir daha koyun bakalım. Netleştirelim.

ghost27

İspinoz Üye
Hocam %100 konuşmak doğru olmaz çekinik mutasyonlarda özellikle pembe cere çok zorlaştırır. Ama kuş erkek cere 2 ay sonra tam pembeye oturur size attığım linkteki cerelere bakın. Ben de erkek diyorum. Ufak beyazlıklar olabilir cerenin delikleri net beyazlık var ise dişi, bu kuş erkek. 20 gün sonra bir daha koyun bakalım. Netleştirelim.

İlginiz için cok teşekkür ederim çok sağ olun:)