Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Dernekler Ve Bilezik..

Doukan

Moderator
Tüm üreticiler hemen hemen her ilde bulunan derneklere üye olabilir,bunun belli amaçları vardır.

Federasyonun toplamda 6 bilezik rengi bulunur
2024 yılı kırmızı renk bilezik 2018 yılıda kırmızı renk bilezik kullanılmıştı
2017 yılı mavi renkti 2023 yılıda mavi renkli bilezik kullanılmıştı

Federasyonlar sadece yarışma düzenlemez resmî bir kuruluştur.

Üretim için dernek yada federasyona üyelik gerekli değildir.

Dernek yada federasyona üyelik yaptığımız hobiyi biraz daha resmî yapmamızı sağlıyor.

Dernek yada federasyona üyeyseniz yaşayabileceğiniz bir çok problemde yardımcı olmaktadırlar,üretim yaptığınız yerde oluşabilecek şikayet bunlar ses koku hastalık vs kontrol için gelen görevliye dernek üyesi olduğunuzu bu dernek için kuş yetiştirdiğinizi söylediğinizde yaklaşımları biraz daha yumuşamış oluyor.

Federasyon ve derneklerin baz aldığı yeni yıl eylül ayının 10-15 gibi başlar diğer sene eylül ayı 10-15 gibi tam yıl tamamlanır

Yarışmaya girme hedefiniz varsa ürettiğiniz kuşa isim bileziği değil kayıtlı olduğunuz dernek yada federasyona ait bilezik takmak zorundasınız.

Ürettiğiniz kuşun boyutuna göre bilezik çapları değişmektedir.

Tüm forum üyelerimize hayırlı sağlıklı üretimler güzel

Ekli dosyalar

• IMG_1796.jpeg
    IMG_1796.jpeg
    1.6 MB · Görüntüleme: 20
  • IMG_1803.jpeg
    IMG_1803.jpeg
    1.9 MB · Görüntüleme: 3

Ronay

Site Kurucusu
Tüm üreticiler hemen hemen her ilde bulunan derneklere üye olabilir,bunun belli amaçları vardır.

Federasyonun toplamda 6 bilezik rengi bulunur
2024 yılı kırmızı renk bilezik 2018 yılıda kırmızı renk bilezik kullanılmıştı
2017 yılı mavi renkti 2023 yılıda mavi renkli bilezik kullanılmıştı

Federasyonlar sadece yarışma düzenlemez resmî bir kuruluştur.

Üretim için dernek yada federasyona üyelik gerekli değildir.

Dernek yada federasyona üyelik yaptığımız hobiyi biraz daha resmî yapmamızı sağlıyor.

Dernek yada federasyona üyeyseniz yaşayabileceğiniz bir çok problemde yardımcı olmaktadırlar,üretim yaptığınız yerde oluşabilecek şikayet bunlar ses koku hastalık vs kontrol için gelen görevliye dernek üyesi olduğunuzu bu dernek için kuş yetiştirdiğinizi söylediğinizde yaklaşımları biraz daha yumuşamış oluyor.

Federasyon ve derneklerin baz aldığı yeni yıl eylül ayının 10-15 gibi başlar diğer sene eylül ayı 10-15 gibi tam yıl tamamlanır

Yarışmaya girme hedefiniz varsa ürettiğiniz kuşa isim bileziği değil kayıtlı olduğunuz dernek yada federasyona ait bilezik takmak zorundasınız.

Ürettiğiniz kuşun boyutuna göre bilezik çapları değişmektedir.

Tüm forum üyelerimize hayırlı sağlıklı üretimler güzel
Hocam çok güzel yazı olmuş. Dernekler ürettiği resmi bilezikler kuşlarımızın kimliğini ve üreticisi gösterir. Kaliteli derneklerin üreticiye katkısı vardır.

Konuyu sabitledim.