Tüm üreticiler hemen hemen her ilde bulunan derneklere üye olabilir,bunun belli amaçları vardır.
Federasyonun toplamda 6 bilezik rengi bulunur
2024 yılı kırmızı renk bilezik 2018 yılıda kırmızı renk bilezik kullanılmıştı
2017 yılı mavi renkti 2023 yılıda mavi renkli bilezik kullanılmıştı
Federasyonlar sadece yarışma düzenlemez resmî bir kuruluştur.
Üretim için dernek yada federasyona üyelik gerekli değildir.
Dernek yada federasyona üyelik yaptığımız hobiyi biraz daha resmî yapmamızı sağlıyor.
Dernek yada federasyona üyeyseniz yaşayabileceğiniz bir çok problemde yardımcı olmaktadırlar,üretim yaptığınız yerde oluşabilecek şikayet bunlar ses koku hastalık vs kontrol için gelen görevliye dernek üyesi olduğunuzu bu dernek için kuş yetiştirdiğinizi söylediğinizde yaklaşımları biraz daha yumuşamış oluyor.
Federasyon ve derneklerin baz aldığı yeni yıl eylül ayının 10-15 gibi başlar diğer sene eylül ayı 10-15 gibi tam yıl tamamlanır
Yarışmaya girme hedefiniz varsa ürettiğiniz kuşa isim bileziği değil kayıtlı olduğunuz dernek yada federasyona ait bilezik takmak zorundasınız.
Ürettiğiniz kuşun boyutuna göre bilezik çapları değişmektedir.
Tüm forum üyelerimize hayırlı sağlıklı üretimler güzel
Federasyonun toplamda 6 bilezik rengi bulunur
2024 yılı kırmızı renk bilezik 2018 yılıda kırmızı renk bilezik kullanılmıştı
2017 yılı mavi renkti 2023 yılıda mavi renkli bilezik kullanılmıştı
Federasyonlar sadece yarışma düzenlemez resmî bir kuruluştur.
Üretim için dernek yada federasyona üyelik gerekli değildir.
Dernek yada federasyona üyelik yaptığımız hobiyi biraz daha resmî yapmamızı sağlıyor.
Dernek yada federasyona üyeyseniz yaşayabileceğiniz bir çok problemde yardımcı olmaktadırlar,üretim yaptığınız yerde oluşabilecek şikayet bunlar ses koku hastalık vs kontrol için gelen görevliye dernek üyesi olduğunuzu bu dernek için kuş yetiştirdiğinizi söylediğinizde yaklaşımları biraz daha yumuşamış oluyor.
Federasyon ve derneklerin baz aldığı yeni yıl eylül ayının 10-15 gibi başlar diğer sene eylül ayı 10-15 gibi tam yıl tamamlanır
Yarışmaya girme hedefiniz varsa ürettiğiniz kuşa isim bileziği değil kayıtlı olduğunuz dernek yada federasyona ait bilezik takmak zorundasınız.
Ürettiğiniz kuşun boyutuna göre bilezik çapları değişmektedir.
Tüm forum üyelerimize hayırlı sağlıklı üretimler güzel