Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Dişi Kuş Cere

Ramiz

Tecrübeli Üye
Arkadaşlar dişi kuşun ceresi bu şekilde bu durumu düzeltmenin bir yolu varmıdır. Kabuk gibi değil cere buşekilde kabarık aldığımızdan beri (1 yıldır)

Screenshot_2024-08-29-17-58-47-451_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2024-08-29-17-58-22-031_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2024-08-29-17-59-12-059_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2024-08-29-17-59-56-759_com.miui.gallery.jpg

Ramiz

Tecrübeli Üye
Sıkıntısı yok yok hocam zaten kuşun üreme hormonu fazla salgılandığında oluyomuş dişi kuşlarda vazelin denemedim burun delikleri toz tutup tıkanır diye

İpek..s

Moderator
Hocam cereyi nemli tutmak lazım bir süre düştü düşecek gibi duruyor vazelin olabilir denemekten zarar gelmez hergün kullanın gelişmeleri siz fark ederseniz zaten düşmeye meyilli bir kabuklasma gibi duruyor
Maşallah demeden de geçmeyim☺️🧿 çok güzel bir dişi buda onun kusuru 😊

Ramiz

Tecrübeli Üye
İpek..s İpek..s, Süleyman E. Süleyman E., Bende cok istiyorum yavru almayi ancak erkek kuş ele alışık kuş konuşuyor sürekli disi ile birbirlerini kaşıyorlar ama kusmada sadece erkek kusuyo dişiye,erkek baskinlik kuruyor ancak ayak atmayi bilmiyor bazen disiyi cok sıkıştırıyor disi hafifce ayak atip uzaklastiriyor
Dişi bugüne kadar gördügüm en sakin kuş

Buda erkek kuş

Ekli dosyalar

• IMG_20240831_214558.jpg
    IMG_20240831_214558.jpg
    408.4 KB · Görüntüleme: 5

Süleyman E.

Admin
Ramiz Ramiz, Hocam biraz kalabalık bir ortamda olsalar yavru vereceklerine inanıyorum. Evde su şekilde de bir sistem yapılabilir. Oyuncaklar vs kafesten çıkacak yer sabitlenecek yuva takılı kalacak dışarıya salım 1 yada 2 ay olmayacak inşâAllah netice geleceğine inanıyorum. 🤲🏻🙂

Ramiz

Tecrübeli Üye
Ramiz Ramiz, Hocam biraz kalabalık bir ortamda olsalar yavru vereceklerine inanıyorum. Evde su şekilde de bir sistem yapılabilir. Oyuncaklar vs kafesten çıkacak yer sabitlenecek yuva takılı kalacak dışarıya salım 1 yada 2 ay olmayacak inşâAllah netice geleceğine inanıyorum. 🤲🏻🙂
Kışa doğru bu dediğinizi bende yapmayı planlıyordum hocam sizde yazınca tam oldu teşekkürler.