Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Dişi kuş yuvanın ağzında oturuyor.

alex-

Forpus Üye
İlk geldiğinden beri yuvaya girip çıkıyor. Yuvanın ağzında oturuyor erkek kuşla çok iyi anlaşıyor yem kusuyor kur yapiyor. Ama kuyruk kaldırmıyor daha iki haftadır aynı kafesteler. Yuvayı düzenledi talaslari dışarı filan attı. Sizce bir hazirlik var mıdır. Yoksa iç güdüsel olarak mi yapıyor.

Ronay

Site Kurucusu
Yuvaya sık sık girip çıkma dişi içgüdüsü her yerine ısırır kemirir, girip çıkar normal süreç ama bir tavsiyem var yavru istiyorsanız kuşunuzu salmayın. Eşe atılan yavru alınmak istenen kuş sabit kafesi bir yerde kalmalı ve salınmamalı sürecin sağlıklı olması ve hızlanması için.

alex-

Forpus Üye
Yuvaya sık sık girip çıkma dişi içgüdüsü her yerine ısırır kemirir, girip çıkar normal süreç ama bir tavsiyem var yavru istiyorsanız kuşunuzu salmayın. Eşe atılan yavru alınmak istenen kuş sabit kafesi bir yerde kalmalı ve salınmamalı sürecin sağlıklı olması ve hızlanması için.
Evet yavru almak istiyorum. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Yeniyim ve biraz heyecanda var normal olarak hemen olsunlar istiyorum.

alex-

Forpus Üye
Kur yaptigi video sizce eş tutmuşlar mı?
Kafasını kaşımasına da izin veriyor.

Ronay

Site Kurucusu
Kuşlar eş tutmuş her şey güzel gidiyor ama salmayın kuşları ve kafes sabit bir yerde kalsın. Anlıyorum heyecanınızı🙂 her zaman sorabilirsiniz.

Taha

Admin
Bencede gidişat güzel görünüyor. Fazla rahatsız etmeyin kuşları. Kendini hazır hissettiği zaman çiftleşme olacaktır