Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Dişi Kuşum Erkek Kuşun Gagasına Vuruyor Ama Erkek Sadece Kanatlari Kalkık Ve Ondan Uzak Duruyor.neden

gezente

İspinoz Üye
Dişi kuşumun yanına denemek amacli erkek ve yasca buyuk bir kus getirdim.Disi kusum kendi kafesinde bir sag bir sol deli gibi hareketler yapmaya basladi.ikisinide kafesten cikardim.erkek baska yere dogru ucuyor disi baska yere.erkek salincagina melodiler soyluyor disi otunce sessizlesiyor.bir an yanyana geldiler.erkek kanatlarini kaldirmis diside opmeye calisiyor gagasina vuruyor.kafa tuylerini kabartiyor.birseyler mirildaniyor ama erkek pir diye yanindan gidiyor.kafamiza konuyor.disi yaklasinca kaciyor.
Disi kusumuzdan mi korktu yoksa begenmedi mi?

Taha

Admin
Dişi kuşumun yanına denemek amacli erkek ve yasca buyuk bir kus getirdim.Disi kusum kendi kafesinde bir sag bir sol deli gibi hareketler yapmaya basladi.ikisinide kafesten cikardim.erkek baska yere dogru ucuyor disi baska yere.erkek salincagina melodiler soyluyor disi otunce sessizlesiyor.bir an yanyana geldiler.erkek kanatlarini kaldirmis diside opmeye calisiyor gagasina vuruyor.kafa tuylerini kabartiyor.birseyler mirildaniyor ama erkek pir diye yanindan gidiyor.kafamiza konuyor.disi yaklasinca kaciyor.
Disi kusumuzdan mi korktu yoksa begenmedi mi?
Erkek kuş muhtemelen evcil bir kuş. Oyuncaklara ve insanlara alışmış. Aynı kafeste ne durumdalar ona bakmak lazım

gezente

İspinoz Üye
Kuşlar evcil olduğu için eş tutma ihtimali düşük görünüyor. Oyuncak için kavgalarda olabilir. Eğer hala sizde ise ayrı kafeslerde takılmaları daha iyi olur
Erkek kusu kendi evine goturdum de.Dal dari vermistim onu yemis ona melodi seklinde otuyor hatta azginlasmis gibi davranislar.balli yem ve dal dari verdim sahibinin verdigi yemler disinda