Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Dişi Kuşum Süreklii Uyuyor

sudesanan07

İspinoz Üye
Selam dişi Muhabbet kuşum 5 yaşına girecek 1 haftadır az yemek yiyor bazen ötüyor bezen neşeli oluyor ama süreklii uyuyor ve aynı zamanda ara sıra sıvı kustuğunu gördüm az yem yemesine rağmen çok su içiyor vitamin takviyesi yaptım ama korkuyorum ona bir şey olcak diye kilo da veremeye başladı veterinerler de bir şey bilmiyor bulunduğum yerde sizce ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz

Soru Dişi Kuşum Süreklii Uyuyor

Kursak mantarı olma ihtimali yüksek, mikostatin alıp eczaneden her gün ağzına bir damla damlatın. Sonra dışkı fotosunu atın. İmkanınız varsa veteriner gitmek iyidir tabiki de.

Ronay

Yönetici
Merhaba hoşgeldiniz. Dışkı fotosu atar mısınız? Yem harici bir yiyecek verdiniz mi? Bir de kuşun bir videosunu ekleyiniz.

sudesanan07

İspinoz Üye
Merhaba hoşgeldiniz. Dışkı fotosu atar mısınız? Yem harici bir yiyecek verdiniz mi? Bir de kuşun bir videosunu ekleyiniz.
evet Atayım yem harici ara sıra sebze veriyorum ve ek olarak röhnfried vitamin takviyesi yapıyorum çok su içtiğini fark ettim bu zamanlarda

Ekli dosyalar

• 20241008_222750.jpg
    20241008_222750.jpg
    590.2 KB · Görüntüleme: 4
  • 20241008_222818.jpg
    20241008_222818.jpg
    741.2 KB · Görüntüleme: 5

sudesanan07

İspinoz Üye
1 haftadır sıvı kustuğunu gördüm çok su içiyor ondan olduğunu düşünüyorum ama son 2 gündür azaldığını fark ettim şu an sadece sürekli uyuyor az yemek yiyor bazen ötüyor

Ronay

Yönetici
Kursak mantarı olma ihtimali yüksek, mikostatin alıp eczaneden her gün ağzına bir damla damlatın. Sonra dışkı fotosunu atın. İmkanınız varsa veteriner gitmek iyidir tabiki de.

Çözüm