Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Dişi Muhabbet Kuşu Eğik Duruyor

xayahverakan

İspinoz Üye
Disi muhabbet kusum egik duruyor 1 yemi suyu temiz suyuda vitamin basladik fark ettigimizde ama gecmiyor simdiye kadar mantar problemi vardi mantar gecti yaklasik 1 ay once. egik duruyor hamile gibi ama hamile oldugunu sanmiyorum burnu hala kizarmadi. yaklasik 1 yasinda. kendisi cok asosyal asla disari ciktigini goremezsiniz kafeste oturup yemek yiyip sevdicegiyle oynamaktan baska bir sey asla yapmaz oyuncaklari da sevmez ne tur olursa olsun. garip hareketlere basladi korkuyorum. veteriner sansim malesef ki yok butun burdaki veterinerler kuslara bakmiyoruz diyorlar bu arada disi kus suan gagasini gicirdatiyor. kusun garip hareketlerinden video:

xayahverakan

İspinoz Üye
rica etsem yardım edebilir misiniz

Ekli dosyalar

• 20250511_164810.jpg
    20250511_164810.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 32

xayahverakan

İspinoz Üye
Bacak arasında elinize gelen herhangi bir şişlik var mı☺️
hayir baktim hissedemedim bir veteriner de zehirlendigini soyledi cok korkuyorum

pirinc lapasi

patates puresi (haslama)

ilac asla kullanma

suyuna 3 tane damla sirke 3 tanecik tuz 3 tanecik seker

bunlari onerdi suyunu yaptim yemekleri de yapiyorum ama pureyi yapip bir kenara koyup sonraki gun de isitip koymak sorun olur mu ve her gun mu bunlari vereyim?