Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Dişi Muhabbet Kuşum Halsiz Ve Büyük Dışkılıyor.

kardelenclkkk

İspinoz Üye
Merhaba muhabbet kusum halsiz ve büyük diskiliyor nefes alırken de titriyor gibi.

Ekli dosyalar

• IMG-20231228-WA0006.jpeg
    IMG-20231228-WA0006.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 46
  • 20231228_220817.jpg
    20231228_220817.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 7

kardelenclkkk

İspinoz Üye
Hiçbir şişlik yok şimdi yemde yedi kaçan ısıran kuşum hiç hareket etmiyordu bir korktum ama sudan sonra iyi oldu kafeslerinde suda vardı anlamadım ama poposuna boyle

Ekli dosyalar

• 20231228_222928.jpg
    20231228_222928.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 3

İpek..s

Moderator
Merhaba ben dışkıyi çok iyi görmedim ama çok kötü de değil hastalık başlangıçi olabilir kuşunuzun videosunu görebilir miyim bana zayıf geldi

kardelenclkkk

İspinoz Üye
Merhaba ben dışkıyi çok iyi görmedim ama çok kötü de değil hastalık başlangıçi olabilir kuşunuzun videosunu görebilir miyim bana zayıf geldi
Videonun nasil atılacağını çözemedim ve evet halsiz ve bi tuhaf yani dün bi kez yem yedi az bisi bugün yemiyor kursagi boş yem kirmiyo o yüzden yumurta hasladim az bisi verecektim ama gagasini kesinlikle açmıyor zaten görme kaybına var sanırım sol gözü biraz görüyor ama sağ gözü hiç görmüyor gibi su da içmedi bugün

Taha

Admin

kardelenclkkk

İspinoz Üye

Ronay

Site Kurucusu
Merhabalar aramıza hoş geldiniz. Enfeksiyon görülüyor dışkıda bence karaciğer bir bakılması gerek ama veteriner imkanı yok ise veterinerlerinde benzer enfeksiyonda tavsiye edebildiği sulphamezatine alıp 4 gün kullanın suyuna, sonra 2 gün probiyotik ve 10 günde bir mamaya deve dikeni tohumu tozu çok az katılarak desteklenebilir.