🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Merhaba dışkıyı peçete ya da kağıt üzerinde görebilir miyiz. Ne zamandır böyle. İştah enerji nasılMerhaba muhabbet kusum halsiz ve büyük diskiliyor nefes alırken de titriyor gibi.
Merhaba şimdi yeni diskiladi sanki dışkısı küçük ve sulu atıyorumMerhaba dışkıyı peçete ya da kağıt üzerinde görebilir miyiz. Ne zamandır böyle. İştah enerji nasıl
İştahı pek yok su bile içmiyordu halsizdi ben şu icirdim gene siringayla 3 4 damla ondan sonra biraz daha iyi olduMerhaba dışkıyı peçete ya da kağıt üzerinde görebilir miyiz. Ne zamandır böyle. İştah enerji nasıl
Bir anda böyle olduysa yumurta sıkışması olabilir dışkıda enfeksiyon görünmüyor popoda sertlik varmı bastırmadan baksanızİştahı pek yok su bile içmiyordu halsizdi ben şu icirdim gene siringayla 3 4 damla ondan sonra biraz daha iyi oldu
Gozlemleyin yarın durgun olursa tekrar konuşalımHiçbir şişlik yok şimdi yemde yedi kaçan ısıran kuşum hiç hareket etmiyordu bir korktum ama sudan sonra iyi oldu kafeslerinde suda vardı anlamadım ama poposuna boyle
Veterinere götürme imkanınız varsa götürmeniz garanti olur. İmkan yoksa dediğim gibi gozlemleyin yem yememe, durgunluk vs olursa bakalımBu diğerlerinden bayağı farklı gibi
Merhaba sabah gene bir sakin ve ishali çok daha suluGozlemleyin yarın durgun olursa tekrar konuşalım
Ben çok emin olamadım birde üstadlara soralımMerhaba sabah gene bir sakin ve ishali çok daha sulu
Videonun nasil atılacağını çözemedim ve evet halsiz ve bi tuhaf yani dün bi kez yem yedi az bisi bugün yemiyor kursagi boş yem kirmiyo o yüzden yumurta hasladim az bisi verecektim ama gagasini kesinlikle açmıyor zaten görme kaybına var sanırım sol gözü biraz görüyor ama sağ gözü hiç görmüyor gibi su da içmedi bugünMerhaba ben dışkıyi çok iyi görmedim ama çok kötü de değil hastalık başlangıçi olabilir kuşunuzun videosunu görebilir miyim bana zayıf geldi
Teşekkür ederimRehber - Forum Konusuna Video Yükleme
Forum Konusuna Video Ekleme Forum içerisinde video eklemek isterseniz Streammable sitesini kullanabilirsiniz.Linkten siteye ulaşabilirsiniz. Site için tıklayınız = https://streamable.com/ Adım adım video ekleme: 1) Streamable sitesine yukarıdaki linke tıklayarak ulaşınız. 2) Upload video...muhabbetkuslari.org
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.