Merhaba konu açtim ama cevap veren olmadı lütfen bakabilir misiniz.Kusumun dıskısında yem var 1 kaç haftadır böyle probiyotik kullandım ama geçmedi.Ne yapılabilir sebebi nedir.
🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Kuşumun genel durumu iyi harketli ,iştahı yerinde ama bir kaç haftadir dışkısında yem oluyor kusma,halsizlik yok.Dediğim gibi genel durumu iyi kilo kaybı yok.Grit kumu,kalamr kemiği,gaga taşı kafesinde hepsi var ama sindirim sorunu niye yasıyor bilemiyorum.Kuşunuzda ne gibi sorunlar var? Kabarma var mı? Kusma vb?
Peki bu durum neden kaynaklı olabilir tüy dönemi mesala sindirimi etkiler miMerhabalar geçmiş olsun. Şuan için ciddi bir durum görünmüyor Ronay hocamın dediği gibi yapın hafif bir ürün zaten sonra tekrar bakalım
Birde Kaloriferin onundeler arada 30 santim kadar mesafe var ama zararı olur mu ne kadar mesafe olmalıBunun bir çok sebebi olabilir. Açık ürünler kullanma, soğuk algınlığı aşırı stres kaynaklı bağışıklık düşmesi, beslenme vb gibi.
Cereyan yapacak bir konumu yok ama soğuk diye peteği yaktık önunden başka koyacak alanda yok biraz daha petekle arasını açsam yada direk ısı vurmasin diye peteğin önüne bir şey koysam olur muSağlıklı değil. Yerine daha cereyan yapamayan ve aşırı sıcaktanda etkilenmeyecek bir yer olmalı.
Hayır yok.Kusma ya da halsizlik gibi bir durum var mı
Zeolit tozu kullanmaya başladım şuan toparlıyor dışkılarıVeterinere gitme ihtimaliniz varsa en garanti yöntem tahlil yapılması imkan yoksa hocalarım yardımcı olmaya çalışacaktır. Neo tetremicin kullandınız mu bu arada
İki üç gün kadar çeyrek suluğa mercimek tanesi kadar karbonat ( ingiliz tuzu ) katarak verin. Sonra gözlemleyinZeolit tozu kullanmaya başladım şuan toparlıyor dışkıları
Kusun kafesine küçük bir suluğa kus kumu koy geçer diye tahmıin ediyorumMerhaba konu açtim ama cevap veren olmadı lütfen bakabilir misiniz.Kusumun dıskısında yem var 1 kaç haftadır böyle probiyotik kullandım ama geçmedi.Ne yapılabilir sebebi nedir.
Kuş kumu zaten kafeste mevcut kuş kumu yediği halde bu şekildeKusun kafesine küçük bir suluğa kus kumu koy geçer diye tahmıin ediyorum
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.