🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Bende bir ara izledim hocam fena değil genelde aşk dizileri oluyorDaha çok japon dizi ve animeleri izlediğim için ben hiç yapmayayım![]()
Anime hiç izlemedim bir ara bakarım ama Bizim dizilerden çok daha iyi olduğu kesinİpek..s, hocam dizileri aşk oluyor genelde gençlik falan. Bizim dizilerden daha ahlaklı geliyor bana
. Animeleriyse okyanus gibi her konuda her yaşa zevke göre her türü var.
Grimm sevdiyseniz, Supernatural tavsiye ederim.TV dizileri izlemiyorum en son izlediğim dizi ise Grimm beğenerek bitirdim. Herkesin ilgisini çekmeyebilir.
Bende bu aralar dizi izlemek istiyordum önerilere açığım![]()
Yakın zamanda izlemeye baslarım ve dönüş yaparımGrimm sevdiyseniz, Supernatural tavsiye ederim.
Çok fazla doğaüstü yaratık ve olay varYakın zamanda izlemeye baslarım ve dönüş yaparımteşekkür ederim
![]()
Çok fazla doğaüstü yaratık ve olay var![]()
Aynen öyleİpek..s, ahahah bende aynı hocam. Günlük hayatı anlatan dizi ve filmlere ne gerek var zaten yaşıyoruz aynısını. Hayal etmeye yarayan içerikler lazım
![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.