Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Dr. Brockamp | Probac 1000 Probiyotik Ve Elektrolit Karışımı Hakkında

Ramiz

Tecrübeli Üye
Arkadaşlar internetten bölünmüş olarak bu ürünü aldım ancak kokusu Entrobac a hiç benzemiyor tam tersi vanilya ve bebe bisküvisine yakın güzel bir kokusu var.
Daha önce ürünü kullanan oldumu arkadaşlar bölünmüş aldığım için kokusu biraz kafamı karıştırdı açıkcası

Ronay

Yönetici
Kullandığım bir ürün değil biraz içeriğini araştırıp yarın sabah dönüş yaparım. Diğer arkadaşlar yazacaktır.

Doukan

Yönetici
Merhaba

Almanya menşeili dünya markaları arasında olan kaliteli,etkili probiyotik ve elektrolit içeren sayılı toz probiyotiktir.

Yazan ölçüye göre kullanımı yapıldığı taktirde kuşun bağırsak sağlığında ki 📌kuşun sağlığı bağırsağındadır 📌 kuştaki hareketlenme ve mutluluğu farkedeceksiniz.

Yarım sezon kullandım devamını bulamadığım için entrobac kullanmaya başladım kokusu dediğiniz gibi bebe bisküvisi gibi kokuyor

Taha

Yönetici
Merhaba

Almanya menşeili dünya markaları arasında olan kaliteli,etkili probiyotik ve elektrolit içeren sayılı toz probiyotiktir.

Yazan ölçüye göre kullanımı yapıldığı taktirde kuşun bağırsak sağlığında ki 📌kuşun sağlığı bağırsağındadır 📌 kuştaki hareketlenme ve mutluluğu farkedeceksiniz.

Yarım sezon kullandım devamını bulamadığım için entrobac kullanmaya başladım kokusu dediğiniz gibi bebe bisküvisi gibi kokuyor
Okadar övdün ki hocam elimdeki bitince bende deneyeyim 😅

Ramiz

Tecrübeli Üye
Merhaba

2 gündür kullanıyorum hocam dışkıları topladı biraz entrobactan pek verim alamadım aslında 2 kuş oldugundan bölünmüş aldığımız için şansa kadere satıcının insafına kalıyor durum SKT ambalajı ne zaman açıldı vs bilemiyoruz

Doukan

Yönetici
2 gündür kullanıyorum hocam dışkıları topladı biraz entrobactan pek verim alamadım aslında 2 kuş oldugundan bölünmüş aldığımız için şansa kadere satıcının insafına kalıyor durum SKT ambalajı ne zaman açıldı vs bilemiyoruz
Elbette haklısınız
Satıcı satın alınan yer vs hepsi satıcı insafına kalmış durumda kuş sayılarımız az olan hobici üretici için malesef kapalı kutu almak mümkün değil

Ürün Sadece 1 gramında 1,5 milyardan fazla yararlı bakteri barındırıyor

Kuşta iştah artması gözlemleyebilirsiniz yem yiyip bu ürün sayesinde yemden yada mamadan normalden fazla yararlanmaya başladıkça kuşun hareketi artacak halilyle acıkacaktır, açılan iştah kuşta yağlanmaya sebep olmuyor bu sizi korkutmasın 🙏

Ramiz

Tecrübeli Üye
Elbette haklısınız
Satıcı satın alınan yer vs hepsi satıcı insafına kalmış durumda kuş sayılarımız az olan hobici üretici için malesef kapalı kutu almak mümkün değil

Ürün Sadece 1 gramında 1,5 milyardan fazla yararlı bakteri barındırıyor

Kuşta iştah artması gözlemleyebilirsiniz yem yiyip bu ürün sayesinde yemden yada mamadan normalden fazla yararlanmaya başladıkça kuşun hareketi artacak halilyle acıkacaktır, açılan iştah kuşta yağlanmaya sebep olmuyor bu sizi korkutmasın 🙏
Avatardaki erkek kuşun dışkılarda bozukluk var hocam uzun süredir geçmedi bakalım biraz ön hazırlık yapıp bi mantar ilacı kullanacam konu linki bu

Ramiz

Tecrübeli Üye
IMG_20231222_183120.jpg
IMG_20231126_193353.jpg

Ekli dosyalar

• 16927154984754732820041083484147.jpg
    16927154984754732820041083484147.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 7