Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Entrobac Probiyotik Orijinal Mi Ve Rengi Nasıl Olmalı

Muhammed25

İspinoz Üye
Ben entrobac probiyotik aldım ama normal rengi beyaz benim ki sarı çıktı acaba bozuldumu sormak istedim.Bir de ben bu probiyotiği sabah verip akşammı aliyim yoksa tam 1 gün mü dursun

Ronay

Yönetici
Entrobac probiyotik Orijinal rengi kremsi ama zamanla kaldıkça sarımtrak renge geçebiliyor. Kullanımda 1 gün kalmalı sonra su tazelenmeli tavsiyem sağlıklı kuşa 15-20 gün de bir vermektir.

ykk.174

Mubiş Üye
Entrobac probiyotik Orijinal rengi kremsi ama zamanla kaldıkça sarımtrak renge geçebiliyor. Kullanımda 1 gün kalmalı sonra su tazelenmeli tavsiyem sağlıklı kuşa 15-20 gün de bir vermektir.
Hocam başka bir forumda gördüm ben gr pet den almıştım o forumda bilgilendirme yazmış belirli tarihten sonraki üretimde renginin daha sarı olduğunu belirtmiş

Ronay

Yönetici
Uzun süredir entrobac kullanmıyorum. Bir dönemin çok tartışılan konusu ürün rengi zamanla zaten koyulaşır. Büyük ihtimalle bunun farkında oldukları için sarımtrak yapmış olabilirler. Röhnfried ürünlerinden son yıllarda çok yarar görmemeye başladım. Gr pet doğruyu söyler hocam.

Ramiz

Tecrübeli Üye
Benim kullandığım röhnfried entrobac bu renk 5 6 aydır kullanıyorum bir sıkıntı görmedim
Kullandığınız ürün topaklama yapmış bozulmuş bence kullanmayın.

Ürün normalde açık krem sarı formdaydı bekledikçe sararıyordu, Ancak son aldığım iki ürün sarı geldi bu durumu üretim değişikliği diye belirten yerler var renk durumunu bekleyince sararacagına direk sarı üretelim demişler sanırım :)