Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Erkeğin Yanına Dişi Kuş Getirdim Saldırıyorlar

erkam

Forpus Üye
Erkek kusum vardi bugün dişi kus getirdim yanına ama pek anlaşmış gibi değiller. Daha yeni geldi tamam ama dişi erkeğe saldiriyor kanadıni asıliyo erkek dişinin kuyruğunu çekiyor ama sert şekilde birde her yakınlaşma da vuruyorlar birbirine. Telefondan kisistirma sesi falan açtım alışırlarmi yoksa es tutmadığı en baştan belli olur mu. Ne yapmamı önerirsiniz.

Taha

Yönetici
Erkek kusum vardi bugün dişi kus getirdim yanına ama pek anlaşmış gibi değiller. Daha yeni geldi tamam ama dişi erkeğe saldiriyor kanadıni asıliyo erkek dişinin kuyruğunu çekiyor ama sert şekilde birde her yakınlaşma da vuruyorlar birbirine. Telefondan kisistirma sesi falan açtım alışırlarmi yoksa es tutmadığı en baştan belli olur mu. Ne yapmamı önerirsiniz.
Kısa bir video çekebilir misiniz o anların

erkam

Forpus Üye

Birde yeni gelen kuş sonrası devamlı böyle kaşınıyor mu temizlik mi yapıyorlar anlamadım

Taha

Yönetici
Kafeste oyuncak tutmayın çift olmalarını istiyorsanız oyuncak için kavga edebilirler

Taha

Yönetici
Bu şekilde paylaşabilir misiniz bizde görünmüyor

erkam

Forpus Üye
https://streamable.com/mh12vg

bu şekil paylaşmıştim bidaha atiyim

Birde böyle dişi geldikten sonra devamlı böyle kaşınıyorlarmi temizleniyorlarmi anlamadım

erkam

Forpus Üye
Yeni soru sorarak paylaştım burda gözükmüyor galiba