Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Erkek Muhabbet Kuşu - Ücretsiz Sahiplendirme

nj4108

İspinoz Üye
merhaba 4 yaşındaki kuşumuzu ücretsiz sahiplendirmek istiyoruz. Bakacak kimse kalmadı evde. Kafesi haric suluk, banyo, eldeki yüm yemleri vs vereceğim. Ataşehirdeyiz.

IMG_2884.jpg

IMG_2886.jpg

IMG_2885.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ronay

Site Kurucusu
Hocam bana yollayın ben bakarım. Gerçektende bakabilecek birine zamanı gelince ulaştırırım. Yada ömür boyu bende diğer kuşlarımın arasında yaşar. İsterseniz özel mesajla numaranızı atınız.

Ronay

Site Kurucusu
Hocam size ulaşacağım bugün.

ncldmn

İspinoz Üye
merhabalar, kuşum malesef dün akşam vefat etti hafta sonu zeytinburnunda bir veterinere götürdüm sağolsun muyahalerini yaptı ücret almadı, nörolojik bir bozukluğa benziyor dedi malesef akşam eve gelince kafesde öldüğünü görünce inanı cok üzüldüm sahiplendirme olursa memnuniyetle sahiplenmeye hazırım teşekkürler yardımlarınız için

Ronay

Site Kurucusu
merhabalar, kuşum malesef dün akşam vefat etti hafta sonu zeytinburnunda bir veterinere götürdüm sağolsun muyahalerini yaptı ücret almadı, nörolojik bir bozukluğa benziyor dedi malesef akşam eve gelince kafesde öldüğünü görünce inanı cok üzüldüm sahiplendirme olursa memnuniyetle sahiplenmeye hazırım teşekkürler yardımlarınız için
Çok geçmiş olsun. Maalesef ki kuş sahiplendirilmiş. Aklımızdasınız eğer sahiplendirme vb olur ise muhakkak dönüş yapacağız.