🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur…
Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bana yollayın ben bakarım. Gerçektende bakabilecek birine zamanı gelince ulaştırırım. Yada ömür boyu bende diğer kuşlarımın arasında yaşar. İsterseniz özel mesajla numaranızı atınız.
Adınıza sevindim hocam. Benim de amacım alıp sana yollamaktı. Bu kuşu en iyi bakacak insanlardan birisin. Nnj4108 bey de hayırlı olsun. Emin ellerde kuş.
Adınıza sevindim hocam. Benim de amacım alıp sana yollamaktı. Bu kuşu en iyi bakacak insanlardan birisin. Nnj4108 bey de hayırlı olsun. Emin ellerde kuş.
merhabalar, kuşum malesef dün akşam vefat etti hafta sonu zeytinburnunda bir veterinere götürdüm sağolsun muyahalerini yaptı ücret almadı, nörolojik bir bozukluğa benziyor dedi malesef akşam eve gelince kafesde öldüğünü görünce inanı cok üzüldüm sahiplendirme olursa memnuniyetle sahiplenmeye hazırım teşekkürler yardımlarınız için
merhabalar, kuşum malesef dün akşam vefat etti hafta sonu zeytinburnunda bir veterinere götürdüm sağolsun muyahalerini yaptı ücret almadı, nörolojik bir bozukluğa benziyor dedi malesef akşam eve gelince kafesde öldüğünü görünce inanı cok üzüldüm sahiplendirme olursa memnuniyetle sahiplenmeye hazırım teşekkürler yardımlarınız için