Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Eş Tutmuşlarmıdır ?

Ramazan Çetin

Forpus Üye

Paylaştığım linkte yeni aldığım yeşil renkli olan(çimen) mavi kırma olan(nevzat). Nevzatı petşhopa götürdüm saldık ve iki kuş peşinden koşuyordu nevzat ikisi arasında gidip geliyordu bende çimeni aldım. Yavru almak istiyorum kalamar kemiği aldım koydum. Bazen birbirlerine sert davranabiliyorlar. Oyuncakları kafesten çıkardım. Çimenin bacağında mavi halka var. Blok yazınızda bunun 2023 e ait olduğunu gördüm. Nevzat daha 5 aylık bu iki kuşumdan yavru alabilirmiyim. Almak için ne yapmam gerekli? Bilgileriniz ve yardımınız için teşekkürler.

Ramazan Çetin

Forpus Üye

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241011_080134_Gallery.jpg
    Screenshot_20241011_080134_Gallery.jpg
    515.1 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_20241011_081315_Gallery.jpg
    Screenshot_20241011_081315_Gallery.jpg
    522.8 KB · Görüntüleme: 8

Ramazan Çetin

Forpus Üye
Ramazan Çetin Ramazan Çetin, Belki elinde fazla bilezik kalmıştır onuda bu yavrucağa takmıştır öyle de oluyor bazen. Yavru daha kuş

Teşekkür ederim Süleyman bey bizim nevzat jumbo kırığı iri bi kuş dişi kuş nevzattan iri durunca bizde büyük heralde dedik sağ olun bir arada durmalarında bi sakınca olmaz dimi yuva takılı aliyimmi napiyim