Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Evcil Erkek Dişiye Alıştırma Yolları

kadersiz144

Forpus Üye
Öncelikle sorduğum sorularla değerli vaktinizi çaldığım için özür dilerim ancak doğru yolda ilerlemek için değerli bilgilerinize ihtiyacım var

Açık mavi kuş benim evde besledigim erkek kuş yanına 2 ay önce dişi attım bu 3. Dişi (gri olan) hepsinden de kaçtı ve saldırgan davrandı oysaki uysal dişiler. Diğer sarılar da 2 ay önce aldığım ayrı kafeste besledigim yawrular birbirlerine alıştılar 4 yada 5 ayı geçtiler ben benim erkek kalabalığa alışsın diye hepsini birleştirdim bu birleşmede benim erkegin korkusu geçer iki dişinden birine alisirmi yoksa birlestirmekle hata mı yaptım erkeğin korkusu nasıl geçer

Ekli dosyalar

• IMG_20230723_204124.jpg
    IMG_20230723_204124.jpg
    4.6 MB · Görüntüleme: 25

Soru Evcil Erkek Dişiye Alıştırma Yolları

Merhabalar her zaman soru sorabilirsin. Bizler bunun için bu platformu kurduk :)

Kuşlar aynı kafeste kalsın bence erkeğin eş seçmesi için daha iyi olacaktır. Gözlemleyin anlaştığı dişi olursa ayırırsınız.

Ronay

Yönetici
Merhabalar her zaman soru sorabilirsin. Bizler bunun için bu platformu kurduk :)

Kuşlar aynı kafeste kalsın bence erkeğin eş seçmesi için daha iyi olacaktır. Gözlemleyin anlaştığı dişi olursa ayırırsınız.

Çözüm

kadersiz144

Forpus Üye
Zaten bir hafta on gün ben gözlemliyorum hala aynı tavır olsa kuscuya verecem yeter :)

Bu aşamada vermem gereken vitamin takviye ne olabilir e vitamini filan

Ronay

Yönetici
Acele etmeyin. Zaman verin. Kızıştırmak için E vitamini alıp verebilirsiniz.