Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Fazla Vitamin Kullanımı

midnight

İspinoz Üye
Merhaba herkese. Sultan papağanım var. İlk defa kuş sahiplendim. Petshoptan multivitamin damlası verdiler. Kiki markası. Bana bu damlayı her gün 10 damla damlatmamı söylediler. Ben de 35-40 gün uyguladım. Sonra araştırmalarım sonucu bu damlaların yeterli olmadığını, sık kullanılmaması gerektiğini öğrendim. 10 gün vitamin vermedim. Şimdi de gervit, entrobac bt amin forte kullanıyorum. (Gervit ve entrobac 6-7 günde bir, 15 günde bir bt). Bu fazla petshop vitamini kullanımının şuanlık bir etkisini görmedim. Uzun vadede bir sorun çıkarır mı? Çok korkuyorum bilgisizlikten kuşuma bir şey olsun istemiyorum. Korktuğum için uzunca bir süre takviye vermesem mi diye düşünüyorum. Bilgileriniz almak istiyorum. Teşekkür ederim.

Soru Fazla Vitamin Kullanımı

Merhaba öncelikle petsop ürünleri Genelde işe yaramaz
Yeni ve bilindik takviyelere geçmeniz iyi olmuş gerwit ve BT -amin Forte aynı işi görür
BT amin Forte daha etkilidir eğer orjinali ise
Tüy dönemlerinde haftada iki defa yarım suluğa 5 Damla şeklide verebilirsiniz vitamine ara vermenize gerek Yok
Ama biz yine de tedbir olarak güncel dışkı resmini görelim

İpek..s

Yönetici
Yeni ve bilindik takviyelere geçmeniz iyi olmuş gerwit ve BT -amin Forte aynı işi görür
Tüy dönemlerinde haftada iki defa yarım suluğa 5 Damla şeklide verebilirsiniz vitamine ara vermenize gerek Yok

Çözüm

midnight

İspinoz Üye

Cevabınız için çok teşekkürler. Tek dışkı fotoğrafını yapar yapmaz çektim.

Ekli dosyalar

• IMG_9802.jpeg
    IMG_9802.jpeg
    886 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_9804.jpeg
    IMG_9804.jpeg
    218.6 KB · Görüntüleme: 43

Ronay

Yönetici
Hafif enfeksiyon var tavsiyem hafif bir bağırsak düzenleyici veya antibiyotik kullanabilirsini.

Ronay

Yönetici
2 gün ard arda suyun tazeleyerek verin. Sonra yine atın. Büyük bir sorun gözükmüyor zaten.