Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Forpusum Isırıyor

Letra

Forpus Üye
Merhaba yaklaşık 1 yaşında dişi olduğunu düşündüğümüz kuşumuz son zamanlarda ısırıyor ama artık ısırık boyutunu aştı saldırı boyutuna geçti bıraksak etimizi kopartacak.oysa sahiplenirken çok uysal demişlerdi😀
Birde kafesinden çıkartıığımızda sanki saatlerce yapmamış gibi dışkılamasını çok büyük yapıyor birbirleri ile bağlantılımıdır özellikle ısırma hususu çok endişe veriyor

İpek..s

Moderator
Merhaba kuşu görebilir miyim özellikle popo kısmını
Sizinle vakit geçirdiği ve genel durumunu anlatan bir video gorsem fena olmaz

Letra

Forpus Üye
iyi akşamlar popo kısmının resmini ekledim ancak videoyu nasıl ekleyeceğim bulamadım

Ekli dosyalar

• IMG_9093.jpeg
    IMG_9093.jpeg
    732.3 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_9093.jpeg
    IMG_9093.jpeg
    732.3 KB · Görüntüleme: 5

İpek..s

Moderator
Merhaba maşallah gayret iyi görünüyor ben popo kısmını derken tünek üzerinde iken popoda şişliği görmekti ama yeterli benim için popoda ki açıklık dışkının büyümesinden de kaynaklı olabilir. Yumurta olduğu anlamına gelmez kuşun cinsiyeteninden emin misiniz? Forpus'lar çok farklı canlılar erkeklerde yuvalıkta vakit geçirdiğinde dışkıda büyüme olur🙂

Letra

Forpus Üye
Hocam cinsiyetini size somuştum emin olmamakla kız olduğunu tahmin etmiştiniz.Cinsiyet konusuda sizden aldığımız öneri kadar bilgi sahibiyiz.Keratayı seviyoruz ancak şikayet ettiğimiz husus canımızı yakıyor ısırıkları,yavruyken koynumuzda uyıyordu ancak şu an elimize almaya korkar olduk

İpek..s

Moderator
Şimdi bakalım tekrardan isterseniz
Daha net yorum yapabilirim şuan
Isırma konusunda sirke yöntemini deneyin derim elinizi sirkeye batırın ve ısırmak istediği zaman sirkeli elinizi uzatın kokusunu sevmediği için bırakabilir 🙂
Doğal tünek kullanmanızı tavsiye ederim kemirmeyi sevdiği için başka şeylere yönelmeli