Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Duyuru Forum Rütbeleri

Yönetimden Duyuru!

Ronay

Site Kurucusu
images (3).jpg
Muhabbetkuslari.org Forum RÜTBELERİ

Muhabbetkuslari.org forumu rütbelerini sizlere tanıtmak isterim. Öncelikle şu bilinmeli; rütbeler sadece forumu renklendirmek içindir. Bu sayede insanların yaptığı paylaşımlardan daha fazla keyif alması ve forum ilişkilerinin artması amaçlanır. Hiç bir rütbe hiç bir rütbeden üstün değildir. HERKES EŞİTTİR. İlkesi bizim mottomuzdur. Ayrıca foruma ilgi gösteren foruma emek veren ve insanlara yardımı olan kişilerde zaman içinde yöneticiler vermese dahil kendileri bazı rütbelere rahatlıkla ulaşabilecektir. Unutmayalım biz başka forumlar gibi insanları forumda tutmak veya ayrımcılık yapmayız. Her önümüze gelene rütbe dağıtmayız. Hak eden üye bazı rütbeleri biz vermesek de alabilecek zaten. Ayrıca rütbe renk katmaktan başka anlamı bizler için olmadığında rütbe isteme vs olaylarına üyelerin girmesini istemeyiz.

Mesaj Sayısına Göre Rozetler

rozetler.jpg

images (1).png
YÖNETİM TARAFINDAN VERİLEBİLEN RÜTBELER

MODERATÖR Forum teknik işi ve bilgi paylaşım destek vb sorumlu üye
ONURSAL ÜYE Eski kuruculara ve Üyelere verilen rütbe
AVİAN VET Veteriner hekimler
ÇEVİRMEN Çeviri sorumlusu Üyeler
TECRÜBELİ ÜYE Forum uzmanı veya kuş dünyasında uzman kişi.

images (1).png
MESAJ SAYISI VB KRİTERLERE GÖRE HAK KAZANILAN RÜTBELER

Yeni Üye Foruma yeni kayıt olan üye.
Aktif Üye Forumda En az 250 mesaj sayısı olan üye.
Müdavim Üye Forumda En az 500 mesaj sayısı olan üye.
Tanınmış Üye
kisspng-social-media-tick-blog-facebook-user-twitter-5aca8c0aac2aa3.1636888015232235627052.jpg
Forumda En az 1000 mesaj sayısına ulaşmış üye. Bu üyeler mavi tik simgesi alırlar.

Son düzenleme:

Ronay

Site Kurucusu
Merhabalar arkadaşlar ;

Bildiğiniz üzeri forumumuz daha 3 aylık bir forum sitesi, bir çok forum sitesine yaklaşmaya şimdiden başladık. Çok değil 3-4 ay sonra ilk 3 site içinde 8-9 ay sora ise Türkiye de bir numara olacağını hep beraber göreceğiz. Çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz.

Peki bu forumun amacı ne; tek amaç var bilgi paylaştıkça çoğaltıp, insanlara yardımcı olmak ve daha keyifli hobi, ama bildiğimiz üzeri bir çok forum sitesi sayfalarca reklam, ürün satma ve bunu ahlaklıca değil de insanları kandırarak yapmaktadır. Bizler bu olaya karşıyız. Tek bir reklam ve ticaret dönmeyecek. Ayrıca son zamanlarda insanları forumda verilen basit rütbeler üzerinden korkutmaya çalışıp. Bu siteye girenleri takip edip saçma sapan ithamlarda bulunup ya bura ya orasına kadar işi çocukça ve ahmakça bir hale büründürüyor. Bizler yolumuza ahlak, dik duruş ve insanları üzmeme kırmama esasına dayanarak devam edeceğiz. Çünkü ticari vs kaygılarımız yok!

Gelelim konumuza bugün 3 kişinin rütbesini değiştirdik. Haberleri bile olmadan umarım kabul ederler. Bizim bir beklentimiz, şunu bunu yapman gerek diye saçmalıklarımız yok hepimiz bir aileyiz bu rütbeler hak edene gitmesi gereken basit konular zaten :)

1- Süleyman E. Süleyman Ekinci Moderatör
2- Doukan Doukan ve İpek..s İpek..s ise Tecrübeli Üye rütbesi verilmiştir.

Teşekkür ederim şimdiden, hayırlı olsun.

İpek..s

Moderator
Teşekür ederim açıkçası şaşırdım😃 beklemiyordum ama dediğiniz gibi benim içinde türbenin hiç bir önemi yok.
Benim için sakıncası yok 🙂 elimden geldiğince öğrendiklerimi aktarmaya çalışırım.

Süleyman E.

Admin
Kardeşim ince düşüncen için teşekkür ederim ama inan ben rütbe vs istemiyorum. Bu zamana kadar rütbe ile gelmedik bundan sonra da o şekilde devam edeceğiz doğruyu aramaya emek verecek gayret edecek arkadaşlarımız çıkacaktır ben müsait oldukça yardımcı olmaya çalışacağım ✋🏻🤲🏻

Ronay

Site Kurucusu
Kardeşim ince düşüncen için teşekkür ederim ama inan ben rütbe vs istemiyorum. Bu zamana kadar rütbe ile gelmedik bundan sonra da o şekilde devam edeceğiz doğruyu aramaya emek verecek gayret edecek arkadaşlarımız çıkacaktır ben müsait oldukça yardımcı olmaya çalışacağım ✋🏻🤲🏻
Hocam kaçamak yok istediğin şekilde gir çık forum senin artık rütbe de senin. 🙂🙏 Hayırlı olsun.

Doukan

Moderator
Çok teşekkürler ronay hocam şaşırdım,bildirim gelince kuşlara diye yorumlarken bir baktım rütbede değişiklik olmuş hayırlısı olsun 🤗
Güzel bir forum daha güzel olma yolunda hızlı emin adımlarla ilerliyor gelişiyor ve değişiyor