Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Güzel Bir Ders Kanalı Tavsiyesi

Ronay

Yönetici
Sizlere ders kanalım olan Fen ile Yaşam kanalımı tanıtmak istedim. İçerisinde 5-6-7-8. sınıf yazılı çalışmaları, bursluluk hazırlık, LGS SINAVINA hazırlık çalışmaları, test çözümleri ve konu anlatımları vb bir çok şey olacak. Abone olup desteğinizi beklerim. Ekim ilk haftası videolar yayınlanmaya başlayacaktır.

Bu arada kanalın kapak fotosu ve logo ile ilgili yorumlarınız beklerim. Ayrıca instagram hesabını kanalın takip ederseniz mutlu olurum.

Süleyman E.

Yönetici
Kardeşim çok güzel bir haber başarıların daim olsun çok istifade edeceğiz 🤩

Ronay

Yönetici
Süleyman E. Süleyman E., teşekkürler kardeşim abone olmanız çok önemli çevrenizde öğrencilere önerilirisiniz. Ekimde başlıyoruz videolara.

ykk.174

Mubiş Üye
Sizlere ders kanalım olan Fen ile Yaşam kanalımı tanıtmak istedim. İçerisinde 5-6-7-8. sınıf yazılı çalışmaları, bursluluk hazırlık, LGS SINAVINA hazırlık çalışmaları, test çözümleri ve konu anlatımları vb bir çok şey olacak. Abone olup desteğinizi beklerim. Ekim ilk haftası videolar yayınlanmaya başlayacaktır.

Bu arada kanalın kapak fotosu ve logo ile ilgili yorumlarınız beklerim. Ayrıca instagram hesabını kanalın takip ederseniz mutlu olurum.

Hayırlı olsun kanalınız

Ronay

Yönetici
@ykk.174,Çok teşekkürler çok naziksiniz. Desteklerinizi abonelikleri bekliyorum muhakkak 🙂🙏

Ronay

Yönetici
Düşünmeniz yeter teşekkürler, ilerde o da olabilir. 🙏

İpek..s

Yönetici
Benim oğlanlar 7.8 sınıf oldular hocam içerik yükleyin zorla izleteyim😂
MERAK etmeyin hocam mutlaka tavsiye ederim 👍
Hayırlı olsun yeni kanaliniz