Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Hangi Vitamini , Hangi Yemi , Hangi Kuş Kumunu Hangi Markadan Almalıyım?

omerkk

İspinoz Üye
Merhaba detaylı bir soru sormak ve detaylı bir cevap almak istiyorum. 2 adet muhabbet kuşumdan yavru almak istiyorum aynı zamanda çok sağlıklı olmalarını da istiyorum.
Sizce Röhnfried Entrobac Probiyotik mi almalıyım?
Röhnfried Gervit-w Multivitamin mi almalıyım?
yada Versela lega üreme arttırıcı mı almalıyım bu 3ünden hangisini önerirsiniz? Lütfen detaylı bir cevap olursa sevinirim

1729540508827.png
1729540546244.png
1729540521446.png

Bu 3 vitaminden hangisini almalıyım?
Son olarak hangi yemi hangi yem markasını önerirsiniz?

Ekli dosyalar

• 1729540481553.png
    1729540481553.png
    2.8 KB · Görüntüleme: 6

Selçuk YÜKSEL

Mubiş Üye
Hocam size Kanatlıoil prozim probiyotik ( Plus olmayandan ), Gerwit veya yine kanatlıoil markanın multi vitaminini ( Bu ürün daha kapsamlı mineral ve amino asitler de içeriyor ) birde oilmix-s diye bir ürün var üçünü almanızı tavsiye ederim. Hem tüy hem üreme her dönemde işe yarayacaktır.

omerkk

İspinoz Üye
Hocam size Kanatlıoil prozim probiyotik ( Plus olmayandan ), Gerwit veya yine kanatlıoil markanın multi vitaminini ( Bu ürün daha kapsamlı mineral ve amino asitler de içeriyor ) birde oilmix-s diye bir ürün var üçünü almanızı tavsiye ederim. Hem tüy hem üreme her dönemde işe yarayacaktır.

Bu kadar fazla param yok maalesef tek bir ürün alabilirim gibi duruyor genel anlamda en işlevli olabilecek ürün lazım hem tüye hem çiftleşmeye hem sağlığına iyi gelebilecek bir ürün

omerkk

İspinoz Üye
Röhnfried Gervit-W MultiVitamin Takviyesi
Röhnfried Taubenfit E-50 Selenyum Takviyesi Kafes Kuşu Üreme Vitamini
Röhnfried Entrobac Probiyotik Takviyesi
Oilmix-s Esansiyel Yağ Karışımı

Bunlardan 10 ml alsam bir çift için kaç hafta veya ay yeter?
Hepsi 10 vitamin 20ml de olabilir

Taha

Yönetici
10ml sizin için yeterli olur tek çift olunca genelde bitmiyor urunler açıldıktan 6 ay sonra bozulmaya başlıyor hep en düşük gramajlari tercih edin

omerkk

İspinoz Üye
Gr ve ml kullanımı da aynı mı oluyor. Keşke sitede yazı düzeltme olsa

Selçuk YÜKSEL

Mubiş Üye
E S vitamini almanızı önermem. Multi vitamin yeter. Gr = Ml diyebiliriz evet. Kanatlıoil multi vitamin tek üründe birden fazla etkisi var ucuz diye kalitesiz sanmayın. İnsanlar genelde ucuz = kalitesiz algısında oluyor. E-S evet üremede kullanılır ama yumurtlama sonrası erkeğin saldırganlaşması vs gibi sorunlar da olur bilinçsiz kullanımda.

omerkk

İspinoz Üye
E S vitamini almanızı önermem. Multi vitamin yeter. Gr = Ml diyebiliriz evet. Kanatlıoil multi vitamin tek üründe birden fazla etkisi var ucuz diye kalitesiz sanmayın. İnsanlar genelde ucuz = kalitesiz algısında oluyor. E-S evet üremede kullanılır ama yumurtlama sonrası erkeğin saldırganlaşması vs gibi sorunlar da olur bilinçsiz kullanımda.

O zaman
Oilmix-s Esansiyel Yağ Karışımı
Röhnfried Gervit W multivtamin
Röhnfried Entrobac (probiyotik)
alıyorum başka ne alayım?

Taha

Yönetici
Ml olarqk bilmiyorum damla hesabı kullanırsanız daha sağlıklı olur

omerkk

İspinoz Üye
Selçuk YÜKSEL Selçuk YÜKSEL, Oilmix yağ karışımını 100ml suluğa kaç damla kullanmalıyım? 0.15 ml yazmışlar ancak damla olarak ne kadar oluyor anlayamadım