Probiyotik verdim ama böyle kabiz diye düşünüyorum ama ishal mi bilmiyorum da dal darı veriyorum
🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Probiyotik verdim ama böyle kabiz diye düşünüyorum ama ishal mi bilmiyorum da dal darı veriyorum
Çok teşekkür ederim kakası uzunca ve simsiyahKabız mı hisal mi diye öğrenmek için dışkı resimlerini atarmısınız eğer kabız ise dal darı daha çok kabız yapar
En iyisi veterinere götürmekİletişime geçip arayın kuşunuza bakabilecek de ve sizin için uygun ise götürün site ile takipte kalın
Birşey olursa çabuk cevaplara bakın daha iyi olur kuşunuz için
Kafeste şuan hiç kaka yok bitane daha kuş var yanında birdeKabız mı hisal mi diye öğrenmek için dışkı resimlerini atarmısınız eğer kabız ise dal darı daha çok kabız yapar
Şuan uzaktayım bayağı ve bebeğim var mümkün değilGötürebilme imkanınız var mı
Elimle temizledim kakasını yapacak yer yoktu çünkü kaka yeri şiimiş şöyleYanındaki kuşu yedek kafes varsa atırmanızı tavsiye ederim ya da öbür kuşu odaya salın hasta kuşş dışkı yapana kadar sonra bize çekip atın
Kaka yerini temizledim suyla hocam kaka yeri kocaman olmuş kaka yapsa bile düşmüyordu kafeseKuşa ait dışkıyı yakalayıp atın bize, beyaz kağıt üstünde olmalı.
Tamam hemen yapayım teşekkür ederim şuan bu. VarBiraz ağzına kuşun 1 damla zeytin yağı koyun başka yağ olmasın poposunada aynı şekilde zeytinyağı sürün dal darı vermeyin
Kuşa ait dışkıyı yakalayıp atın bize, beyaz kağıt üstünde olmalı.
Kabız olması yanındaki kuşa zarar verir mi birde yaBana kabız olmuş gibi oraya dışkı dolmuş olabilir
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.