Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Hazır Çiftler/İstanbul/Sahiplendirme

Süleyman E.

Admin
Arkadaşlar hayırlı günler elimde yerli çek ve jumbo ayarı 3 çift fazlam var ilgilenen olursa mesaj atabilir gayet temiz kuşlar. 3 çiftte daha genç benim balkonda sıra daha gelmedi bu canlara yerim kısıtlı olduğu için farklı çalışmalar yapıyorum.

MaşâAllah Hepsine

1. Çift
Erkek Jumbo Tepeli Tarçın Yeşil
Dişi Perçemli Tarçın Lila
Screenshot_20240913_174043_Gallery.jpg

2. Çift
Erkek Çift faktör Parçalı Sarı Yeşil
Dişi Opal Mavi Beyaz Parçalı

Screenshot_20240913_174123_Gallery.jpg

3. Çift
Erkek Sarı Yüz Parçalı (Spangle)
Dişi Mavi Beyaz Parçalı (Spangle)

Screenshot_20240913_174105_Gallery.jpg

Taha

Admin
Arkadaşlar hayırlı günler elimde yerli çek ve jumbo ayarı 3 çift fazlam var ilgilenen olursa mesaj atabilir gayet temiz kuşlar. 3 çiftte daha genç benim balkonda sıra daha gelmedi bu canlara yerim kısıtlı olduğu için farklı çalışmalar yapıyorum.

MaşâAllah Hepsine

1. Çift
Erkek Jumbo Tepeli Tarçın Yeşil
Dişi Perçemli Tarçın Lila
Ekli dosyayı görüntüle 3054

2. Çift
Erkek Çift faktör Parçalı Sarı Yeşil
Dişi Opal Mavi Beyaz Parçalı

Ekli dosyayı görüntüle 3055

3. Çift
Erkek Sarı Yüz Parçalı (Spangle)
Dişi Mavi Beyaz Parçalı (Spangle)

Ekli dosyayı görüntüle 3056
Maşallah hepsi çok güzeller hocam evdekileri ikna etsem bir çifti kapardım hele ikinci sıranın rengini sevdim. Alana hayırlı olsun şimdiden tüyleri kadar ömürleri olsun inşallah 🧿

Süleyman E.

Admin
Taha Taha, Çok teşekkür ederim hocam sağolun. Kesinlikle özellikle erkeğin rengi çok hoş MaşâAllah 🙂 hemen ikna heyeti gönderelim eve 😁

Süleyman E.

Admin
Taha Taha, Hocam bende ilk önce balkonu yavaş yavaş ele geçirmiştim 😁 sonra yavrular gelmeye başlayınca bunu bırakalım şöyle mutasyon bunu bırakalım kendimize şununla eşleriz derken 😅 güzel oldu baya 😁

Taha

Admin
Taha Taha, Hocam bende ilk önce balkonu yavaş yavaş ele geçirmiştim 😁 sonra yavrular gelmeye başlayınca bunu bırakalım şöyle mutasyon bunu bırakalım kendimize şununla eşleriz derken 😅 güzel oldu baya 😁
Hocam bizde balkon yok sıkıntı o bende habersiz bir tane sonra onun yaşına eş alarak falan habersiz eve yerleştim zamanında da annede astım olunca çoğaltma izni gelmedi😂. Ama var planlarım 2-3 çift bakalım nezaman nasip olur 😁