🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Evet, pardonHazır yumurta yemi ilk defa duyuyorum biraz daha açar mısınız
Hazır yumurta mamasını kast etmiş olabilir misiniz?
Ya çok alan varmis dedi buradaki petshopçu, internette arastirip çok alan var dedi proteini ve içindeki besinler çok faydali dedi (güvenilir bir petshopçu abim).Valla ben evde yapıyorum, güvenmiyorum neticede içinde yumurta geçen bir şeyin katkı maddesi olmadan taze kalacagina inanmıyorum
Yani içindekiler bakarsak faydalı ama neticede yumurta çabuk bozuluyor bir de çok güzel mama tarifleri var internette kendimiz yapip taze taze verebilirizYa çok alan varmis dedi buradaki petshopçu, internette arastirip çok alan var dedi proteini ve içindeki besinler çok faydali dedi (güvenilir bir petshopçu abim).
Tamam hocam tavsiyeniz için tesekkür ederimYani içindekiler bakarsak faydalı ama neticede yumurta çabuk bozuluyor bir de çok güzel mama tarifleri var internette kendimiz yapip taze taze verebiliriz
Rica ederimTamam hocam tavsiyeniz için tesekkür ederim
hocam kuru mamaya kuslari nasil alistirabilirim, yemiyorlar.Ben kuru mama olarak powermax kullanıyorum yumurta katmadan genelde sebze ile sunum yapıyorum havuç, brokoli. Yavru sayısına göre haşlanmış yumurta da eklediğim oluyor arada
Sevdikleri sebze ve tohumlardan karıstırarak ısrarcı olmanız lazım bu sürec biraz uzun olabilir gün ya da ay siz pes etmeyip emekle hazırlamaya devam edin olumlu sonuclar alırsınız. yemiyor bunlar yapmayacagım artık bosa ugrasıyorum dediğiniz an savaşı onlar kazanırhocam kuru mamaya kuslari nasil alistirabilirim, yemiyorlar.
Dogrudur, sagolSevdikleri sebze ve tohumlardan karıstırarak ısrarcı olmanız lazım bu sürec biraz uzun olabilir gün ya da ay siz pes etmeyip emekle hazırlamaya devam edin olumlu sonuclar alırsınız. yemiyor bunlar yapmayacagım artık bosa ugrasıyorum dediğiniz an savaşı onlar kazanır
hocam kuru yumurta mamasi nasil kokar, mentol gibi kokuyor.Sevdikleri sebze ve tohumlardan karıstırarak ısrarcı olmanız lazım bu sürec biraz uzun olabilir gün ya da ay siz pes etmeyip emekle hazırlamaya devam edin olumlu sonuclar alırsınız. yemiyor bunlar yapmayacagım artık bosa ugrasıyorum dediğiniz an savaşı onlar kazanır
hangi markahocam kuru yumurta mamasi nasil kokar, mentol gibi kokuyor.
markasiz satilanlar var onlardan aliyorumhangi marka
Onlar genelde bebe bisküvisi gibi kokar mentollü kokanlar genelde mamamiamix gibi yerli markalar oluyormarkasiz satilanlar var onlardan aliyorum
kötü mü yani?Onlar genelde bebe bisküvisi gibi kokar mentollü kokanlar genelde mamamiamix gibi yerli markalar oluyor
Yok çok çeşidi var artık. Olabilir bir durumkötü mü yani?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.