Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Hazir Yumurta Yemleri

yediemin

Mubiş Üye
Herkese merhaba, hazir yumurta yemi nedir? Ne ise yarar ve nasil kullanilir?

İpek..s

Moderator
Hazır yumurta yemi ilk defa duyuyorum biraz daha açar mısınız
Hazır yumurta mamasını kast etmiş olabilir misiniz?

limonfıstık

Mubiş Üye
Ya çok alan varmis dedi buradaki petshopçu, internette arastirip çok alan var dedi proteini ve içindeki besinler çok faydali dedi (güvenilir bir petshopçu abim).
Yani içindekiler bakarsak faydalı ama neticede yumurta çabuk bozuluyor bir de çok güzel mama tarifleri var internette kendimiz yapip taze taze verebiliriz 🙂

İpek..s

Moderator
Ben hazır yumurta maması kullanmadım hiç 250 gram kurtlu mama hariç 250 gramdi tek basına yemediler ama kendim hazırladığım yumurta mamasına bir tatlı kaşığı ilave edince bitiriyorlardi bu yüzden baya gitti bana bir sürü kuşum olmasına rağmen
Cede mama Veya kurtlu versele laga tavsiye edebilirim

Süleyman E.

Admin
Ben kuru mama olarak powermax kullanıyorum yumurta katmadan genelde sebze ile sunum yapıyorum havuç, brokoli. Yavru sayısına göre haşlanmış yumurta da eklediğim oluyor arada

Soner

Forpus Üye
hocam kuru mamaya kuslari nasil alistirabilirim, yemiyorlar.
Sevdikleri sebze ve tohumlardan karıstırarak ısrarcı olmanız lazım bu sürec biraz uzun olabilir gün ya da ay siz pes etmeyip emekle hazırlamaya devam edin olumlu sonuclar alırsınız. yemiyor bunlar yapmayacagım artık bosa ugrasıyorum dediğiniz an savaşı onlar kazanır 😊

yediemin

Mubiş Üye
Sevdikleri sebze ve tohumlardan karıstırarak ısrarcı olmanız lazım bu sürec biraz uzun olabilir gün ya da ay siz pes etmeyip emekle hazırlamaya devam edin olumlu sonuclar alırsınız. yemiyor bunlar yapmayacagım artık bosa ugrasıyorum dediğiniz an savaşı onlar kazanır 😊
Dogrudur, sagol😄

yediemin

Mubiş Üye
hocam kuru yumurta mamasi nasil kokar, mentol gibi kokuyor.