Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Hevesi Olmayan Kuşum

EmH

İspinoz Üye
Merhaba. Kuşumu alalı nerdeyse 1 ay oldu. Geldiğinden beri çözemediğim bir ishal ve durgunluk sorunu var. Yemesinde ele gelmesinde uçmasında hiç bir sorun yok. Tüylerini temizliyo düzeltiyo. Ama resmen bir şey yapmaya hevesi yok. Kafeste hangi tüneğe bıraksam akşam gelince aynı tünekte buluyorum. Dışardaki tüneklerinde de durum aynı şekilde. Çok sessiz ve az ötüyor. Muhabbet kuşları aktif kuşlar kemirmesi oynamadı zıplaması gerekiyor. En azından bugüne kadar gördüğüm baktığım bütün kuşlar öyleydi. Ama bu sefer böyle bi sorunumuz var. Dışkı fotolarını bırakıyorum.

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 22

EmH

İspinoz Üye
burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine Probiyotik takviyesi kullandım ama etki etmiyor. Durgunluğunun sebebi bu ishal mi bilmiyorum. Isırma gibi bi huyu hiç olmadığı için (keşfetmek bir şeyleri parçalamak vb.) sebze de yemiyor. Tadına bile bakmıyor. Videoda gördüğünüz gibi sadece duruyor. Yemek yemeğe gidiyo yemeğini yiyince orda kalıyor. Dışarı çıkınca uçuyor. Tüneğini bulunca orda kalıyor. Zaten kafesi görünce koşa koşa içeri giriyor.

Video:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 4