🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur…
Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Napacagimi bilmiyorum kuşum dunden beri halsiz ve ishal yem yemiyor dari verdim onu da az once kustu devamli uyuyor napacagimj bilmiyorum yardim eder misiniz
Veteriner dışkı tahlili şart ama imkan yoksa kursak mantarı gibi görünüyor. Eczaneden mikostatin alıp her gün 1 damla ağızdan damlatınız. 3 gün sonra dışkı foto ve kuşu tekrar ekleyiniz.
Veteriner dışkı tahlili şart ama imkan yoksa kursak mantarı gibi görünüyor. Eczaneden mikostatin alıp her gün 1 damla ağızdan damlatınız. 3 gün sonra dışkı foto ve kuşu tekrar ekleyiniz.
Benim kullandığım hatta veterinerin de bana önerdiği ilaç önemli olan 1 damla vermek fazla kaçırmamak. Ağızdan verin. Siz bilirsiniz yine de öneri bizim ki… imkanınız varsa veteriner gösterin.