Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Hastalık Ishal Mi

Hasta evcillee.

Crncrn23

Mubiş Üye
IMG_1692.jpeg

Ronay

Yönetici
Taha hocama katılıyorum. Hafif sindirim bozukluğu var gibi, avidiare vb hafifi bağırsak düzenleyeciler veya kaliteli probiyotikler işi çözecektir. Halsizlik vs başlarsa yazın.

PauL

Mubiş Üye
Taha Taha dediği gibi yeni bir ortam yeni bir kafes olduğundan dolayı kısa sürede ona güveni verirseniz rahatlıyacaktır ürkütmeden yaklaşım gösterin.

Ronay

Yönetici
Biraz takip edin. Avidiare vb sindirim düzenleyici alabilirsiniz. Ama iştahsızlık dışkının daha da sıvılaşması olursa yazınız.

İpek..s

Yönetici

Crncrn23

Mubiş Üye
YA evet fark ettim yeni oldgm için pek sayfada başlık açamiyorum ya k bakmayın. Lütfen dikkat edeceğim

Crncrn23

Mubiş Üye
Taha hocama katılıyorum. Hafif sindirim bozukluğu var gibi, avidiare vb hafifi bağırsak düzenleyeciler veya kaliteli probiyotikler işi çözecektir. Halsizlik vs başlarsa yazın.
Takip ediyorum hocam hafif sakinler hala ötme çok az sakin ce duruyorlar halsizlik mi anlamiyorım ama iştah iyi kaka hafif düzeldi gibi

Ekli dosyalar

• IMG_1794.jpeg
    IMG_1794.jpeg
    1.7 MB · Görüntüleme: 1