🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Diğer konudaki resimlere baktım birisi 3 ay civarı diğeri 5-6aylik gibi görünüyor genç kuşlarPeki tşk ederimyaşlari nedir peki bilgi videoları izlemek işinmaratıp bakmak için yavru mu sayılıyor
Yeni geldikleri için normal sayılır dışkılar. 1 haft sinra tekrar resim ekleyin bakalım
Evet hafif sakinlik var gibi hangi ilacı almalıyımTaha hocama katılıyorum. Hafif sindirim bozukluğu var gibi, avidiare vb hafifi bağırsak düzenleyeciler veya kaliteli probiyotikler işi çözecektir. Halsizlik vs başlarsa yazın.
Peki tşk ederimyaşlari nedir peki bilgi videoları izlemek işinmaratıp bakmak için yavru mu sayılıyorBiraz takip edin. Avidiare vb sindirim düzenleyici alabilirsiniz. Ama iştahsızlık dışkının daha da sıvılaşması olursa yazınız.
Yavru yemi mi almalıyım acabaTaha hocama katılıyorum. Hafif sindirim bozukluğu var gibi, avidiare vb hafifi bağırsak düzenleyeciler veya kaliteli probiyotikler işi çözecektir. Halsizlik vs başlarsa yazın.
Yavru yemi diye satılan yemlere itibar etmeyin. Gardenmix, versele laga ya da içinde renkli ekmek olmayan taze açık yem alabilirsinizYavru yemi mi almalıyım acaba
Diğer konudaki resimlere baktım birisi 3 ay civarı diğeri 5-6aylik gibi görünüyor genç kuşlarPeki tşk ederimyaşlari nedir peki bilgi videoları izlemek işinmaratıp bakmak için yavru mu sayılıyor
3 aylık olan sarı kafalı olan galiba dimiDiğer konudaki resimlere baktım birisi 3 ay civarı diğeri 5-6aylik gibi görünüyor genç kuşlar
Sarı kafa diğerinden birkaç ay daha büyük duruyor3 aylık olan sarı kafalı olan galiba dimi
Ama fizik olarak daha minik ama yetersiz beslenmiş diye miSarı kafa diğerinden birkaç ay daha büyük duruyor
Taze açık yem kuşçudan mi alayımYavru yemi diye satılan yemlere itibar etmeyin. Gardenmix, versele laga ya da içinde renkli ekmek olmayan taze açık yem alabilirsiniz
Biirde şuan sebze verebilirmiyim bişey olur muSarı kafa diğerinden birkaç ay daha büyük duruyor
Biirde şuan sebze verebilirmiyim bişey olur mu
Taze açık yem kuşçudan mi alayım
Merhaba Sormak istediklerinizi tek cvp hakkında yazabilirsiniz diğer türlü karmaşık bir hal alıyor açtığınız konu anlayış göstereceğinize eminim şimdiden teşekkürlerBiirde şuan sebze verebilirmiyim bişey olur mu
Merhaba Sormak istediklerinizi tek cvp hakkında yazabilirsiniz diğer türlü karmaşık bir hal alıyor açtığınız konu anlayış göstereceğinize eminim şimdiden teşekkürler
Boyut kuşun türüyle alakalı olabilirYA evet fark ettim yeni oldgm için pek sayfada başlık açamiyorum ya k bakmayın. Lütfen dikkat edeceğim
Takip ediyorum hocam hafif sakinler hala ötme çok az sakin ce duruyorlar halsizlik mi anlamiyorım ama iştah iyi kaka hafif düzeldi gibiTaha hocama katılıyorum. Hafif sindirim bozukluğu var gibi, avidiare vb hafifi bağırsak düzenleyeciler veya kaliteli probiyotikler işi çözecektir. Halsizlik vs başlarsa yazın.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.