Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Dizayn Isıtıcı Yapımı

Kendin yap kendin tasarla.

ykk.174

Mubiş Üye
Kuşum sobalı odada duruyor fakat bulunduğumuz bölgede hava eksilere düşüyor ve gece soba yanmıyor geceleri böyle bir ısıtıcı pedin dışına metal plaka yapıp kullansam etkili olur mu

Ekli dosyalar

• 0_org.jpg
    0_org.jpg
    9.1 KB · Görüntüleme: 9

Taha

Admin
Kuşum sobalı odada duruyor fakat bulunduğumuz bölgede hava eksilere düşüyor ve gece soba yanmıyor geceleri böyle bir ısıtıcı pedin dışına metal plaka yapıp kullansam etkili olur mu
Merhaba aramıza hoşgeldiniz. Çok bilgim olan bir konu değil üstadlar müsait olunca dönüş yapacaktır

Ronay

Site Kurucusu
Oda sıcaklığının akşamdan sabaha ev aşırı yalıtımsız değilse idare edebileceklerini gerek olmadığını düşünüyorum. BU plaka olayını tam anlamadım açıkçası.

ykk.174

Mubiş Üye
Oda sıcaklığının akşamdan sabaha ev aşırı yalıtımsız değilse idare edebileceklerini gerek olmadığını düşünüyorum. BU plaka olayını tam anlamadım açıkçası.
Doğrudan ısı pedi ile temasını kesmek için metal bir kılıf gibi

Ronay

Site Kurucusu
Anladım bu konuda net bir şey söyleyemeyeceğim.