Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kafes

ykk.174

Mubiş Üye
Kuş kafesini boyayıp seyahete gittiğimizde yaklaşık 2 3 gün kalmasında bir sıkıntı olur mu

TATLI ERİK

Mubiş Üye
Kuşum normalde galvaniz kaplama büyük bir kafeste yaşıyor 2 3 günlüğüne bir seyahate gittiğimizde boyalı kafeste kalmasında sizce bir sıkıntı olur mu
Benim kuşlarımda kocaman kafeste duruyorlardı ama üretim yaptığım için yüksek bir yere koymam gerekiyordu kitaplığın üstipüne koydum ancak kafes sığmadı mecbur bizde boyalı biraz daha küçük kafese koyduk bı sakıncası yok siz kuşu yanınız damı gotureceksiniz

TATLI ERİK

Mubiş Üye
2 3 günlüğüne bir şey olmaz gaga taşı kalamar kemiği vs varsa telleride kemirmez dediğim gibi bende üretim yapmak istediğim için mecbur evde yedekte bulunan boyalı kafesi kullanıyorum kuşlara iyi olmadığı halde acaba böyle kafesleri neden üretiyorlar 🤔

TATLI ERİK

Mubiş Üye
Ben 1 saat arabayla uzak bir yere gidecektik kuşlarıda yanimizda gotürdük erkek kuş araba sallanıyor diye bir sinirleniyor kafesin içinde salıncak çıkarmaya çalışıyorduk sallanıyor diye tecrübe etmiş olduk yola çıktığınızda üzerine örtü örtün arabaya binerken havadan etkilenmesin kafes içinde sadece yemlik ve tünek kalsın salıncak vs olmasın suluğuda yolculuk çok uzun değilse 1 saatlik vs yanınıza alın ama araba da takmayın heryer şu olur arabadan kapı dışarı olursunuz 😁😁