Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kafeste Sıkıntı Yaşar Mıyım

Tayfun48

İspinoz Üye
Merhaba 2 tane çocuğum var nane ve limon rahat etsinler diye gittim papağan kafesi aldım baya baya büyük bi kafes 60x50x83 mü öyle bir şey tel aralıkları 2 cm sıkıntı olur mu chat gpt kafası veya nir yeri sıkışır dedi tabii ben almış bulundum kafesi şimdi temizliyorum söylediklerinize göre temiz temiz koyacam çocukları yeni evlerine

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240709_114646_Gallery.jpg
    Screenshot_20240709_114646_Gallery.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 34

Soru Kafeste Sıkıntı Yaşar Mıyım

Çözüm zor sadece takip edin çok ilgilenmiyorlarsa kullanın aradan kafalarını sokmaması için tel arasına yiyecek vs asmayın. Şu an en fazla geniş kafes tülü yapabilirsiniz ama tülü önermiyoruz tırnak vs takılmaları çok oluyor. Deneyip göreceksiniz. 😞

Ronay

Site Kurucusu
Merhaba hoş geldiniz. :) Maalesef ki kafes teli aralıkları fazla büyük, değiştirme şansınız varsa daha iyi olur yoksa takip edin çok uğraşmıyorlarsa mecbur kullanırsınız ama muhabbetler meraklı kuşlardır.

Tayfun48

İspinoz Üye
Merhaba hoş geldiniz. :) Maalesef ki kafes teli aralıkları fazla büyük, değiştirme şansınız varsa daha iyi olur yoksa takip edin çok uğraşmıyorlarsa mecbur kullanırsınız ama muhabbetler meraklı kuşlardır.
Teşekkürler yani aslında bilmiyorum tabii ama ne biliyim 2 cm aralık sanki kafasını araya soksa çok rahat çıkarır gibi ama bilemedim kafeside 2. El aldım geri iade edemem 2 bin tl tuttu bir çözüm falan bulunabilir mi kafesi kullanmak için çünkğ cidden çok geniş ve ferah hayvanlar için gün içerisinde çalışıyorum evde tek kalıyolar o yüzden biraz çekindim açıkçası canlarım benim için çok önemli bir şey olmasından çok korkuyorum ama geniş ferah rahat olmalarınıda istiyorum zaten o yüzden aldım bu kafesi

Ronay

Site Kurucusu
Çözüm zor sadece takip edin çok ilgilenmiyorlarsa kullanın aradan kafalarını sokmaması için tel arasına yiyecek vs asmayın. Şu an en fazla geniş kafes tülü yapabilirsiniz ama tülü önermiyoruz tırnak vs takılmaları çok oluyor. Deneyip göreceksiniz. 😞

Çözüm

Tayfun48

İspinoz Üye
Son bir şey daha soracam çok uzattım biliyorum ama ben evde olmuyorum evde tek kalıyorum yani çocuklar tek kalıyolar ben yokken olası bir durumda çok sıkıntı olur mu ölme veya sakatlanma durumu olur mu sizce

Ronay

Site Kurucusu
Ölmeye gidecek adar dar bir alan değil ama incitebilir az çok, bu arada burası sadece bir forum sitesi değil bizler aramızda saygı içinde bir aile ortamı oluşturduk. İstediğiniz zaman istediğiniz soruları sorabilir hatta sohbet konuları da açabilirsiniz. Aileye siz ve kuşlarınız hoş geldiniz tekrardan :)

Tayfun48

İspinoz Üye
Ölmeye gidecek adar dar bir alan değil ama incitebilir az çok, bu arada burası sadece bir forum sitesi değil bizler aramızda saygı içinde bir aile ortamı oluşturduk. İstediğiniz zaman istediğiniz soruları sorabilir hatta sohbet konuları da açabilirsiniz. Aileye siz ve kuşlarınız hoş geldiniz tekrardan :)
Çok teşekkür ederim hoş bulduk 😊