Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kanarya Ilk Yumurtasını Yaptı Ne Yapmalıyım

kadersiz144

Forpus Üye
Merhaba çok kısa sürede kanaryadan yavru aldım acemiyim kanarya ilk 18 mayisda ilk yumurtasını gördüm. Hepsi birlikte çıksın diye yumurtayı alıp sahte yumurta bırakanlar var böyle bir şey yapmama gerek var mı var ise ilk çıkan yumurtayı ve varsa diğer cikanlari 20 mayısta ((3gun sonra) alıp yerine sahte yumurta bırakırsam yumurtalara zarar verir miyim

Ronay

Yönetici
Tecrübesiz üreticilere önermiyoruz. Bırakın kendi zamanımda çıkarsınlar.

Ronay

Yönetici
Bu kuşun ilk kuluçkası olabilir. Yeterince kalsiyum ve protein almamış olabilir. Bazı kuşların anatomik yapılarından kaynaklı olabilir. Kısaca sizin yapmanız gereken bakımı iyileştirmek sadece, kalsiyum ve protein çok önemli.

kadersiz144

Forpus Üye
okadar hızlı olduki herşey dişiyi attık 1 hafta geçti yumurta geldi 2 günde 7 yumurta oldu kalsiyum vitamin mama hepsi kafeste var ihtiyacı olanı alır diye düşünüyorum muhabbetlerim yedi yumurtaya o yuva küçük gelir yavrular tam çıkarsa nasil yol izlemem gerek