Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Kanarya Ne Yerse Öter

Ronay

Yönetici
Kanarya Ne Yerse Öter

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Kanarya kuşu ötümü ile bilinen sevilen bir kuş türüdür. En çok merak edilen ise kanarya ne yerse öter veya kanarya ötmesi için neler yapabiliriz. Ötüm için erkek kanarya tercih edilmelidir. Kanarya şunu yerse öter demek doğru değildir. Ötüm için kanarya tüy döneminde olmamalıdır. Ötüm kanaryası olup , genetiği iyi ve eğitimi iyi geçmelidir. Ötmesi için yapılan nijer ve kenevir kuşu kızıştırıp ötümüne etki eder ama bu kısa sürelidir. Daha çok kanarya kuşunuza zarar verip erken tüye sokup stresi artırıp hastalığa açık hale getirecektir. Eğer kuşunuzun ötmesini istiyorsanız dişi kanaryalar ile aynı yere koymamanız gerekmektedir. Erkek kanaryaların doğası gereği dişileri çekmek için öterler. Sağlıklı ve mutlu kanarya ötümü iyi olacaktır. Uygun büyüklükte kafes, iyi besleme kuşunuzun ötümünde önemli etkendir. Ne yerse öter yerine iyi bakım, iyi kanarya ve uygun şartlar sağlamanız gerekmektedir.